2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 49 پست
اگه خیلی ساله که عوض نشده بنظرم بعد اینم نمیشه فقط تحمل میخواد

میشه کمکم کنی چطوری بازهم تحمل کنم ؟

حس میکنم دیگه توانش رو ندارم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زبانی گفتن کار 3ثانیس تو عمل کار ی عمره باهاش مطرح کن برین میش ی دکتر خوب

میدونی ، خیلی خیلی زیاد محبت میکنه ،اما من آدمی نیستم که فقط با محبت وابسته و دلبسته شم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
میشه کمکم کنی چطوری بازهم تحمل کنم ؟ حس میکنم دیگه توانش رو ندارم

تنها راهش اینه که مادر شوهرتو به اندازه مادرت دوست داشته باشی اونوقت هر حرفی هم که شوهرت براساس کاره مادرش انجام بده شمارو اذیت نمیکنه بعد از اونم روابطتتونو با مادر شوهر انقدر خوب کنید تا از طریق اون بتونی هرکاری که دوست داری شوهرت انجام بده رو به سرانجام برسونی 

فقط مشاوره، چون شما طرف مقابله این زندگی هستی، تا بخای کاری بکنی در مقابلت جبهه میگیره، باید یه آدم ...

مشاور رو قبول نداره ، باید تنهایی برم

تنها راهش اینه که مادر شوهرتو به اندازه مادرت دوست داشته باشی اونوقت هر حرفی هم که شوهرت براساس کاره ...

مادر همسرم ، اصلا من رو نمیخواد ، اصلا من رو دوست نداره ، حتی ذره ای ، شاید باورت نشه !

طلاق خیلی سخته از نظر روحی و خانوادگی تبعاتش سنگینه اینا مسایلی هست که قابل حله یا باهاش میشه کنار ...

چطوری تاب و توانم رو زیاد کنم ؟؟

حق داری ولی بهترین راه مشاورس

میرم تا ببینم چی میشه 

اورژانس اجتماعی میتونه گزینه خوبی باشه، اونا میدونن چیکار کنن

شماره ش رو ندارم

یعنی طلاق با این دلایل فاجعه هست.

من شوهر سابقم اینا رو داشت و صدتا چیز دیگه هم بود و ذره ای هم دوستش نداشتم و ندارم ولی اینقدر بعد از طلاق روزهای سختی پیش اومده که بعضی وقتها پشیمون میشم.

بعد از طلاق خیلی سخته مخصوصا اگه حمایت روحی و مادی خانواده رو نداشته باشی و بچه داشته باشی و ازدواج هم دیگه نخواهی یا نتونی بکنی.

مادر همسرم ، اصلا من رو نمیخواد ، اصلا من رو دوست نداره ، حتی ذره ای ، شاید باورت نشه !

چرا باورم میشه عزیزم. منم شرایط شمارو دارم

فقط با حسرت ب عروسایی نگا میکنم که مادر شوهرشون براشون هلاکه اونوقت من.... 

یعنی طلاق با این دلایل فاجعه هست. من شوهر سابقم اینا رو داشت و صدتا چیز دیگه هم بود و ذره ای هم دوس ...

من حمایت معنوی و مادی رو دارم