2777
2789
عنوان

بچه ها جریان این مریضیه چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 24 پست
دقیقاً ما اربعین نگرفتیم اما توی مسیر برگشت از کسایی که باهاشون توی اتوبوس بودیم گرفتیم قشنگ دو هفته ...

خیلی افتضاحه. به عمرم اینجوری سرفه نکردم. دخترمم ۴سالشه گرفته، مامانم اینا، هممممه.

من معلمم تو مدرسه همه تیر خوردن. بچه ها و معلما هممممه مریض

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

من دارم خودمو با سرفه خفه میکنم ، انقد سرفه کردم ریه هام داره میسوزهههههه🙂💔

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی افتضاحه. به عمرم اینجوری سرفه نکردم. دخترمم ۴سالشه گرفته، مامانم اینا، هممممه. من معلمم تو مدر ...

خیلی بده واقعا 😕👍🏽

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

هم یک هفته کامله مریض شدم هم پریودم 😭😂 عذاب الهی این نیست پس چیهههه 😭😂💔

خیلی افتضاحه. به عمرم اینجوری سرفه نکردم. دخترمم ۴سالشه گرفته، مامانم اینا، هممممه. من معلمم تو مدر ...

عزیزم من تب کرده بودم شدید، شدید که میگم یعنی حداقل بالای ۲۴ ساعت تبم ۴۱ پایین تر نمیومد بعد با انواع مسکن و تب بر هم حساسیت دارویی دارم به دکتر گفتم گفت یکی بهت میزنم که هیچ حساسیتی نداشته باشی بعد چشت روز بد نبینه هنوز نصف سرم استفاده نشده بود بدنم کهیر زد دیگه بهم چندتا ضدحساسیت زد بهش گفتم من بمونم تا ببینیم تاثیر گذاشته یا نه گفت نه برو، رسیدم خونه حالم خراب تر شد اورژانس گفت باید هرجور شده خودت رو به دکتر یا درمانگاه برسونی حساسیت شدید دارویی داری و ممکنه بمیری از شانسم اوضاع شهر خراب بود نمی‌شد با ماشین بری بهشون گفتم آمبولانس بفرستید می‌گفت نمیشه تا درمانگاه باحال خراب پیاده رفتیم دوباره کلی ضدحساسیت بهم زدن اما تا یه هفته بعد کهیر میزدم این فقط ماجرای یه شبش بود دیگه خودت به این فکر کن توی دو هفته تا خوب شدم چی کشیدم

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
من دارم خودمو با سرفه خفه میکنم ، انقد سرفه کردم ریه هام داره میسوزهههههه🙂💔

من دیگه گلوم پاره شد فک کنم، خون میومد. میگفتم کاش بمیرم دیگه سرفه نکنم

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
عزیزم من تب کرده بودم شدید، شدید که میگم یعنی حداقل بالای ۲۴ ساعت تبم ۴۱ پایین تر نمیومد بعد با انوا ...

آخ عزیزم... من الان ۵روزه مریضم.بهتر شدم خداروشکر

تازه امبولانس میومد میریختن آمبولانسو آتیش میزدن، تکنسینش رو هم چاقو میزدن😒

آخ عزیزم... من الان ۵روزه مریضم.بهتر شدم خداروشکر تازه امبولانس میومد میریختن آمبولانسو آتیش میزدن، ...

آره ولی من اصلاً خبر نداشتم مثل اصحاب کهف بودم که تازه از خواب بیدار شده🤭

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
هم یک هفته کامله مریض شدم هم پریودم 😭😂 عذاب الهی این نیست پس چیهههه 😭😂💔

وای من پری و مریضی دارو خوردم قطع سد پری بعد که خوب شدم دوباره از اول پری! 

قشنگ اشهد و خوندم