2777
2789
عنوان

ددی سایت

159 بازدید | 16 پست

سایت آقایون یه سر رفتم ببینم چه خبره گفتم اونا میان سایت ما یه دوری میزنم برم ببینم اونجا چه خبره

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییییلی باحال بود عنوان ها مثلا حاجی بیا ببین

یا حمید داداش این چرا اینجوریه

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

چ خبر چی میگفتن

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

🤣🤣🤣مسخره بود

قدر نی نی سایت خودمون رو دونستم

خیییییلی باحال بود عنوان ها مثلا حاجی بیا ببین یا حمید داداش این چرا اینجوریه

خیلی فونت و رنگ هاش بده 

دخترونه اس   سایت خودمون بهتره 

من اصلا نمیدونستم چنین سایتی هست

نظرت راجع به اولین تاپیکم ؟   

اها اینو الان یادم اومد یه خانمه اومده بود تاپیک زده بود اقایون سایت سوال دارم ازتون

چرا یه مدت بعد از رابطه سرد میشید و مثل اول نیستید

خیلی فونت و رنگ هاش بده  دخترونه اس   سایت خودمون بهتره  من اصلا نمیدونستم چنین س ...

اره یجوریه بعد امضاها بزرگه قاطی میشه با متن