2777
2789
عنوان

پایین اوردن تپش قلب

1541 بازدید | 10 پست

کسی میدونه تپش قلب ۱۲۰ چطور پایین میاد؟ قرص کنکور و دیگوکسین مادرم مصرف میکنه ولی دو روز یادش رفته بخوره تپش رفته بالا. امروز قرص ش رو خورد ولی نمیدونم چرا پایین نمیاد.. چه گیاهی هست دم کنم بخوره کمک کنه تپش بیاد پایین

پرانول ۲۰ الان از حد دمنوش گذشته عزیزم یه پرانول ۲۰ بخورن

قرص پرانول نمیخوره اخه.. قرصاش کنکور و دیگوکسین و اپیکسابان و فروزماید هستش.. از صبح نیومده پایین. میترسم با این شرایط بخوابه خطرناک باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص پرانول نمیخوره اخه.. قرصاش کنکور و دیگوکسین و اپیکسابان و فروزماید هستش.. از صبح نیومده پایین. م ...

خب عزیزم پرانولو باید بصورت اورژانسی بخورن الان که سریعتر بیاد پایین 

نیازی نیست پرانول جزء داروهاشون باشه

چرا نمیرید اورژانس؟ خیلی واجبه

خب عزیزم پرانولو باید بصورت اورژانسی بخورن الان که سریعتر بیاد پایین  نیازی نیست پرانول جزء دا ...

ماه پیش رفتیم دکتر به دکترش میگیم تپش اومده روی پنجاه دکترش میگه اشکال نداره واسه مادرت چون اریتمی قلب داره طبیعیه... مادرم میگه الانم بریم میگه صدو بیست طبیعیه

ماه پیش رفتیم دکتر به دکترش میگیم تپش اومده روی پنجاه دکترش میگه اشکال نداره واسه مادرت چون اریتمی ق ...

حداقل بگن طبیعیه بهتره تا این شرایط،

مادر من هم همینطور میشه، دکتر هربار تاکید میکنه به محض اینکه ضربانش بهم ریخت بریم همون لحظه اورژانس نوار بگیره 

حداقل بگن طبیعیه بهتره تا این شرایط، مادر من هم همینطور میشه، دکتر هربار تاکید میکنه به محض اینکه ض ...

ما که هر جا دکتر میریم دکترا به زور حرف میزنن.به نظرم نصف درمان حرف زدن با مریضه.مادر شما هم اریتمی دارن؟ مادر من قراره ماه بعد عمل ابلیشن ناوکس انجام بده. 

ما که هر جا دکتر میریم دکترا به زور حرف میزنن.به نظرم نصف درمان حرف زدن با مریضه.مادر شما هم اریتمی ...

آره متاسفانه دکترا اهمیت به حرف زدن نمیدن

دکتر اگه حرف بزنه بابیمار بنظرم نصف راه درمانو رفته انقدر که مریض آرامش پیدامیکنه

اره عزیزم مادرم آریتمی داره

عزیزم ان شاءالله که خیره عملشون راحت انجام بشه🙏