2777
2789

دارم دیونه میشم دکتر گفت آب دور گردنش ۲.۸۵تاست کارم شده گریه همشم بهم حرف میزنن انگار مقصر منم 

چکار کنم😭😭😭😭😭توروخدا برام دعا کنید نفری ۱آیت الکرسی برام بخونید 

الان شما گریه کنی برای بچه ضرر داره،اروم باش 

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت ان تی هست؟ نترس بابا سلفری میدی این عددا الکین همشون. زیر ۳ هم میگن نرماله. بالای ۳ هم دیدم نرمال بوده

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
منظورت ان تی هست؟ نترس بابا سلفری میدی این عددا الکین همشون. زیر ۳ هم میگن نرماله. بالای ۳ هم دیدم ن ...

گفتن باید بری تهران از آب دور گردنش کم کنن ببینم خوب میشه 

گفتن باید بری تهران از آب دور گردنش کم کنن ببینم خوب میشه 

انشالله خوب میشه چند هفته ای عزیزم؟ نگران نباش گلم

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
یعنی برم تهران سلفری میگیرن خودشون

خودشون میگن چیکار کنی. به من گفتن آب پشت گردنش کمه😟 دوتا آزمایش دادم نرمال بود. دکترا فقط میترسونن