2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من مشاور کنکور هستم

اگر نظرم بخئای بدونی برای مندکه زبان خودم واسم مشکل بود سال کنکورم میگم زبان اول باید لغاتت تقویت کنی 

کتاب مبتکران خیلی سنگینه ولی اگر بتونی بخونی عالیه

خیلی سبز برای قواعد عالیه و کامل توضیح داده لغت خوبیم داره

من چون برام مهمه درست راهنمایی کنم راستش میگم درباره سیر تا پیاز اطلاعی ندارم چون خودم ازش استفاده نکردم نمیدونم خوبه یا نه

سلام عزیزم من مشاور کنکور هستم اگر نظرم بخئای بدونی برای مندکه زبان خودم واسم مشکل بود سال کنکورم م ...

تشکر از شما ، ولی من میگم چون زبان تو کنکور حذف شده و سوال ازش طرح نمیشه، یه کتابی رو بگیرم که برا امتحان نهایی به دردم بخوره 

تشکر از شما ، ولی من میگم چون زبان تو کنکور حذف شده و سوال ازش طرح نمیشه، یه کتابی رو بگیرم که برا ا ...

درسته عزیزم 

معلوم نیست حالا باز تغییر بدن یانه ولی برا امتحان من ماجراهای من و درسام خیلی سبز پیشنهاد میکنم خیلی جامعه