2777
2789
عنوان

تجربه تون از بالش بارداری

1404 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

بالش بارداری میخوام بخرم، مدل سی، یو و ال کدومش بهتره؟

چون جفتم قدامی سمت چپ هست، به سمت راست میتونم بخوابم و راحتم. ابعاد تختم کوئین هست.

چقده قیمتش میدونید؟

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا من که یه بالشن معمولی میذاشتم بین پام 😂

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

من بالشت غلطکی خودم درست کردم. نرمه مخمله‌ . یکی لای پاهام یکی پشت کمرم. شنیدم بالشتای بارداری زود خوابشون میخوابه نخریدم

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
چه مارکی داشتین؟

عزیزم شمابچتون دختره؟

از علائمتون میگیدسر سینه تون سیاه شده 

بیشترسمپ چپ میخوابین یاراست 

ترشی وشوری میلتون میرسه

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
عزیزم شمابچتون دختره؟ از علائمتون میگیدسر سینه تون سیاه شده  بیشترسمپ چپ میخوابین یاراست  ...

مطمئن نیستم دختر باشه

سونو ان تی احتمال دختر داد

این هفته انشالله قطعی میشه میرم سونو آنومالی

بیشتر راست میخوابم چون جفتم قدامی سمت چپه، به چپ بخوابم فشار میاد اذیت میشم

چیزای شیرین میل دادم، چیزایی که طبعش سرده مثل ترشی و خیار و گوجه و ماست و دوغ و... دوست ندارم

سردم میشه ) البته منطقه سردسیرم هستم(

از مرغ و تخم مرغ بدم میاد، به بوها حساسم

نارنگی خیلی دوست دارم،

هفته ۱۳ تا ۱۵ تهوع و ویار شدید داشتم، بالا می آوردم اما میتونستم غذا و میوه بخورم، وزن کم نکردم

تا هفته ۱۰ حالم خیلی خوب بود

مطمئن نیستم دختر باشه سونو ان تی احتمال دختر داد این هفته انشالله قطعی میشه میرم سونو آنومالی بیش ...

ممنون که گفتی عزیزم ان شاالله نینیتو سالم بغل بگیری وقدمش پرخیر وبرکت باشه

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

من برام یدونه مارک متفرقه خریده بودن نتونستم استفاده کنم انقدر کوچیک بود بهترین بالش بارداری تو ایران دی روحه هستش فقط هم مدل یو شکلشو بخرید البته خودتونم میتونید ببدید بیررون براتون بدوزن ولی فک میکنم همون قیمت خریدش تموم بشه ولی خب شاید به سلیقه خودتون دربیاد یدونه یو شکل دی روحه از دیی کالا خریدم که فیک بود مرجوع کردم با یه ورق آچار چاپ کرده بودن نوشته بودن دی روحه بعدش از یه سایت دیگه خریدم . تا بعد بارداریم هم استفاده میکنم  لینک اون سایت و میذارم شاید بدرد کسی بخوره

https://madaraan.ir/خرید-بالش-بارداری-بالشت/