2777
2789

وزنت باید برسونی ۵۹-۶۰

به خواهر من دکتر یه نوع قرص داده بود که وزنش سریع بیاد پایین.ولی عوارض زیادی همراه داشت.

اونم اول باید وزنش بیاد پایین.فک کنم ده کیلو اضافه داره

من احمق وزنمو کردم ۶۷ قدمم ۱۷۰ عه دوباره رعایت نکردم برگشت تازه اضافه ترم برگشت 😭😭😭😭کی این معضل چاقی تموم میشه برا ماها😂

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من احمق وزنمو کردم ۶۷ قدمم ۱۷۰ عه دوباره رعایت نکردم برگشت تازه اضافه ترم برگشت 😭😭😭😭کی این معضل ...

یا خدا خیلی حس بدیه 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
چ عوارضی داره

باید رژیم و ورزش کنی گلم . کالری شماری کن

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه