فرگیس مدیر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 عنوان دوتا بی بی چک یک مارک در یک روز | مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 50 پست بالایی رو صبح زدم بعد از خشک شدن هاله انداخت، پایینی رو الان زدم منفیه فر گیس یعنی گیس فر 1401/07/24 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
استارتربدبخت عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3925 اونی که صبح زدی ادرارت غلیظ بوده هورمونش بیشتر دقیقتره نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله
ماییییییی عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 80 چند روزه تاخیرت ؟ ۶ روزه ولی از یک هفته قبل تاریخ پریودم درد هام شروع شد
zhrbyg عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1021 ۶ روزه ولی از یک هفته قبل تاریخ پریودم درد هام شروع شد یکی دوروز دیگه صبر کن باز بزن من با اینکه ۶ هفته بودم بیبی زدم هنوز هالش انقد کمرنگ بود که واضح نمیشه دید تا رفت سونو گفت بارداری
شاپرکh عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 انشاالله انشالله شما هم به حاجتت برسی گلم مرسی گلم دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
شاپرکh عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 یکی دوروز دیگه صبر کن باز بزن من با اینکه ۶ هفته بودم بیبی زدم هنوز هالش انقد کمرنگ بود که واضح نمیش ... گلم من باید دیروز یا امروز پری میشدمنشدم بی بی زدممنفی بود بنظرت میشه باردار باشم؟ دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
zhrbyg عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1021 گلم من باید دیروز یا امروز پری میشدمنشدم بی بی زدممنفی بود بنظرت میشه باردار باشم؟ باید حداقل یه هفته از موعد پریودیت بگذره بعد بیبی بزنی
شاپرکh عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 باید حداقل یه هفته از موعد پریودیت بگذره بعد بیبی بزنی اخه اینجا میگن اگر باردار باشی ده روز بعد اقدامنشون میده دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
شاپرکh عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 باید حداقل یه هفته از موعد پریودیت بگذره بعد بیبی بزنی الهی اینطور ک میگی باشه گلم و منم پری نشم باردار باشم خدایاگلم حتی حاله هم نداشت بی بی چکهممکنه باردار باشم دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
zhrbyg عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1021 اخه اینجا میگن اگر باردار باشی ده روز بعد اقدامنشون میده والا بهترین زمان استفاده ی بیبی چک همون یه هفته بعد از موعده ...ازمایش بتا هم که از همه بهتره چون بیبی خیلی خطا داره
شاپرکh عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 والا بهترین زمان استفاده ی بیبی چک همون یه هفته بعد از موعده ...ازمایش بتا هم که از همه بهتره چون بی ... برام دعا کنید باردار باشم عزیزم دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
zhrbyg عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1021 الهی اینطور ک میگی باشه گلم و منم پری نشم باردار باشم خدایا گلم حتی حاله هم نداشت بی بی ... انشالله که بارداری خدا دامنتو سبز کنه فارغ از جنسیت یه بچه سالم و صالح بهت بده
zhrbyg عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1021 برام دعا کنید باردار باشم عزیزم انشالله خدا به همه کسایی کهمنتظرن یه کوچولویه سالمبده به شما همبده به موقعش بمنم ۶.۷ تا بده
شاپرکh عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 انشالله که بارداری خدا دامنتو سبز کنه فارغ از جنسیت یه بچه سالم و صالح بهت بده امیدوارم عزیزممرسی😍امیدوارم هر چش از خدا میخوای بهت بده شمام دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
zhrbyg عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1021 امیدوارم عزیزممرسی😍 امیدوارم هر چش از خدا میخوای بهت بده شمام فداتشم مهربون جان
شاپرکh عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 انشالله خدا به همه کسایی کهمنتظرن یه کوچولویه سالمبده به شما همبده به موقعش بمنم ۶.۷ تا بده انشاالله عزیزم دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم