2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ روزه ولی از یک هفته قبل تاریخ پریودم درد هام شروع شد

یکی دوروز دیگه صبر کن باز بزن من با اینکه ۶ هفته بودم بیبی زدم هنوز هالش انقد کمرنگ بود که واضح نمیشه دید تا رفت سونو گفت بارداری 

انشاالله انشالله شما هم به حاجتت برسی گلم

مرسی گلم

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
یکی دوروز دیگه صبر کن باز بزن من با اینکه ۶ هفته بودم بیبی زدم هنوز هالش انقد کمرنگ بود که واضح نمیش ...

گلم من باید دیروز یا امروز پری میشدم‌نشدم  بی بی زدم‌منفی بود بنظرت میشه باردار باشم؟

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
باید حداقل یه هفته از موعد پریودیت بگذره بعد بیبی بزنی 

اخه اینجا میگن اگر باردار باشی ده روز بعد اقدام‌نشون میده

باید حداقل یه هفته از موعد پریودیت بگذره بعد بیبی بزنی 

الهی اینطور ک میگی باشه گلم و منم پری نشم  باردار باشم خدایا

گلم  حتی حاله هم نداشت بی بی چکه

ممکنه باردار باشم

اخه اینجا میگن اگر باردار باشی ده روز بعد اقدام‌نشون میده

والا بهترین زمان استفاده ی بیبی چک همون یه هفته بعد از موعده ...ازمایش بتا هم که از همه بهتره چون بیبی خیلی خطا داره 

والا بهترین زمان استفاده ی بیبی چک همون یه هفته بعد از موعده ...ازمایش بتا هم که از همه بهتره چون بی ...

برام دعا کنید باردار باشم عزیزم

الهی اینطور ک میگی باشه گلم و منم پری نشم  باردار باشم خدایا گلم  حتی حاله هم نداشت بی بی ...

انشالله که بارداری خدا دامنتو سبز کنه فارغ از جنسیت یه بچه سالم و صالح بهت بده 

انشالله که بارداری خدا دامنتو سبز کنه فارغ از جنسیت یه بچه سالم و صالح بهت بده 

امیدوارم عزیزم‌مرسی😍

امیدوارم هر چش از خدا میخوای بهت بده شمام

انشالله خدا به همه کسایی که‌منتظرن یه کوچولویه سالم‌بده به شما هم‌بده به موقعش بمنم ۶.۷ تا بده 

انشاالله عزیزم