2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیدم

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
باشه عزیزم قبول باشه بیا بگو چ ی شد😂

عزیزم ما دیروز وقت مشاوره داشتیم . مشاور یبار بامن حرف زد یبارم اون . جدا جدا .. بعد گفت جلسه دیکع باید بریم تست کتبی ازمون بکیره. فعلن همین بعدم موقع رفتن توی ماشین نزدیک بود دعوامون شه من پیش ی دکتری کار میکنم خیلی وقته.. درباره دکتر چیزی ازم پرسید منم نگفتم بعد برکشت گفت اخه بچه فکر کردی میخوام با اسمش بیزنس کنم . منم گفتم بکشیمم نمیگم بعدم رفتم تو قیافه و از دیشب صدتا پی ام عذرخواهی فرستاد منم جواب ندادم 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
عزیزم ما دیروز وقت مشاوره داشتیم . مشاور یبار بامن حرف زد یبارم اون . جدا جدا .. بعد گفت جلسه دیکع ب ...

چرا اسم دکتر نگفتی؟

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
چرا اسم دکتر نگفتی؟

اسم دکترو ک می دونه ..درباره کار دوم دکتر ک با ی شرکت کار میکنه درباره اسم اون شرکت پرسید 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
هنوز خواستگارت شوخ و انرژی مثبت؟ نظرت الان راجع بهشچیه؟

والا نمی دونم. خاهرم ک چندین ساله متاهلع میگه معلومه عقده ای نیست ازینا نیس ک اذیتت کنه قبول کن .. ولی خودم نمیدونم ..