2777
2789
عنوان

چه نسبتی بابچه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 84 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اوناییکه بخاطر خراب نشدن اندام اینکارو میکنن واقعا بیخوده،با دلایل منطقی کار ندارم ولی این دلیل. ...

شما تا حالا دیدین خودتون همچین چیزی؟  اکثرا دروغه این حرف

حلالم کنید و خدانگهدار   
نه اصلا اینجور چیزی نیست 

چند جا شنیدم محرم میشن قبلش صیغه میخونن حالا نمیدونم دیگه.

آخه از چند نفر شنیدم.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
مادرای دیگه تخمک رو میدن این مادر فقط محل نگهداری و رشد یه تخم لقاح یافته ی غریبه ست ... ارتباط خونی ...

خوب ازاین مادریکه تخمک رومیده که بچه بایدبفهمه بنظرم اون مادرش میشه نه؟؟

شما تا حالا دیدین خودتون همچین چیزی؟  اکثرا دروغه این حرف

مامانم میگفت زمانی که زنداییم فارغ شده هم اتاقیش سینه اش رو آب یخ میریخته که شیرش خشک بشه

میگفته شیر میدم 

سینه ام بد فرم میشه

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
خوب ازاین مادریکه تخمک رومیده که بچه بایدبفهمه بنظرم اون مادرش میشه نه؟؟

اره دیگه بچه ی همین مادریه که تخمک رو میده یعنی یه زن و شوهر میخوان بچه دار بشن حالا به هر علتی رحم خانم بچه رو نمیتونه رشد بده ، میان تو ازمایشگاه از خانم تخمک رو میگیرن از شوهرش اسپرم رو ، بعد لقاح میدن اماده که شد میبرن توی رحم یه خانم دیگه که رحمش رو اجاره میده میکارن اونجا رشد میکنه به دنیا میاد و تحویل پدر مادرش میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم