2777
2789
عنوان

چه نسبتی بابچه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 84 پست
بله باید محرم بشه  مادر بیولوژیکیش میشه

نه مادر بیلوژیکی کسیه که تخمک میده

رحم اجاره ایی هیچ ربطی به بچه نداره فقط توش رشد می کنه.

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نسبتی نیست؟ از خون اون زن رشد کرده مگه میشه نباشه درهرحال اونم به نوعی مادر محسوب میشه

طبق قانون نیست و دیگه هم همو نمی بینن اکثرا و اصلا آدرسی نمیدن که مشکلی ایجاد نشه براشون

حلالم کنید و خدانگهدار   
مگه میشه هیچ نسبتی بینشون نشه  مگه مادرای دیگه چیکارمیکنن

مادرای دیگه تخمک رو میدن این مادر فقط محل نگهداری و رشد یه تخم لقاح یافته ی غریبه ست ... ارتباط خونی داره از بدن این مادر تغذیه میکنه اما ارتباط ژنتیکی نداره یعنی مادر واقعی نیست ولی به هر حال غذا داده و زحمتش رو کشیده ، اینا ناشناس میمونن و بچه ازشون مطلع نمیشه که بخواد نسبتی براش قائل بشه و ارتباطی داشته باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

نیازی به محرمیت نیس چون اون خانوما اکثرشون متاهلن اصلا.بعدم کاری نکرده که محرمیت بخواد😂😂

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع

محرم شدن نمیخواد

رحم زن فقط جایی هست برای رشد کردن و بزرگ شدن جنین تزریق شده

مثل این میمونه بری خونه اجاره کنی بگن باید با صاحب خونه محرم بشی🙄

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
مادرای دیگه تخمک رو میدن این مادر فقط محل نگهداری و رشد یه تخم لقاح یافته ی غریبه ست ... ارتباط خونی ...

از نظر احساسی و عاطفی اگه خودش عاشق بچه باشه می تونه جایگاه بالایی داشته باشه مثل مادری که تخمک اهدایی می گیره و به بچه تو شکمش حس داره ولی بچه از داشتن دو تا مادر که  آسیب می بینه و بهتره مادر رحم اجاره ای حذف بشه از زندگی بچه، بخصوص که به ازای پول اینکارو می کنه نه از روی عشق

حلالم کنید و خدانگهدار   
منظورم اینه اگه تخمک هم ازون خانم باشه  اگه تخمک از مادر واقعیش باشه که محرمیت نمیخاد  ت ...

نه اونم محرمیت نمیخواد

گاهی اونایی که خیلی مذهبین محض احتیاط محرمیت میخونن

ولی اکثر مراجع گفتن نمیخواد چون عمل زناشویی صورت نمیگیره بینشون

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع
اطلاعات بر اساس رمان با واقعیت متفاوته

نه دیگه من از اونجا فهمیدم همچین چیزی باشه محرم میشن قبلش و مادر بیولوژیکی میشه.

حالا بقیش نمیدونم ولی این چیزاش درست بود دیگه.

رمانشم که قشنگ بود .

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون