2777
2789
عنوان

ی سوال ؟

153 بازدید | 12 پست

بچه ها میشه بگید از چند سالگی میشه لیزر کرد 

اینکه دختر نوجوون شیو نکنه اصلا تا به سنی برسه که بتونه لیزر کنه منظورمه ؟

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۱۴_۱۵ سالگی 

عزیزم شما مطمعنی 

خودتون انجام دادین ؟ ضرر نداره تو سن پایین

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

بچه ها پس قبل از اینکه به این سن دبیرستان و اینا برسن چیکار باید کرد 

شیو کردن موها رو ضخیم و سفت میکنه و بعدش لیزر سخت تره آخه

عزیزم شما مطمعنی  خودتون انجام دادین ؟ ضرر نداره تو سن پایین

من از پارسال شروع کردم از ۲۴ سالگی 

ولی از خود دکتره پرسیدم گفتم از چند سالگی میشه لیزر کرد گفت ۱۴_۱۵ چون من دختر دار شم قطعا اول از همه چیز می‌فرستمش لیزر برای همین پرسیده بودم ازش🤣

ولی شما هر جا خواستی بری از همون مرکز بپرس بگو از چند سالگی میشه اومد

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻
من از پارسال شروع کردم از ۲۴ سالگی  ولی از خود دکتره پرسیدم گفتم از چند سالگی میشه لیزر کرد گف ...

ممنون عزیزم

آره منم برای دخترم میخوام

میخوام همین اول انجام بده که کلا راحت شه دیگه

بچه ها پس قبل از اینکه به این سن دبیرستان و اینا برسن چیکار باید کرد  شیو کردن موها رو ضخیم و ...

اگه مو ضخیم نباشه اصلا لیزر نمیکنن

موهای شما اگه کُرکی و نازک باشه بری لیزر انجام نمی‌دن چون شما اگه موهات ضخیم باشه بعد ۱۰_۱۲ جلسه تمومه ولی کرکی باشه باید ۱۰_۱۲ جلسه بری ضخیم بشه بعد تازه۱۰_۱۲ جلسه بری برای حذف اونا

هر لیزری هم اینو ب مراجعه کننده‌هاش نمیگه بخاطر پول خودشون

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻
ممنون عزیزم آره منم برای دخترم میخوام میخوام همین اول انجام بده که کلا راحت شه دیگه

بهترین کار رومیکنید واقعا

خواهش میکنم عزیزم

شما بازم هر مرکزی خواستید ببرید از خودشون بپرسید 

من مثلا خودم مشکل هورمونی نداشتم ولی یکی از دوستام ۲۲_۲۳ سالشه ی مدت انجام داد جوابی نگرفت بیشتر هم شد چون مشکل هورمونی داشت بعد فهمیدم رفت درمان بعد دوباره شروع کرد برای همین حتما با دکتر مشورت کنید 

شما بازم هر مرکزی خواستید ببرید از خودشون بپرسید  من مثلا خودم مشکل هورمونی نداشتم ولی یکی از ...

مرسی عزیزم از راهنماییات

خیلی مفید بود چیزایی که گفتین 

مرسی عزیزم از راهنماییات خیلی مفید بود چیزایی که گفتین 

خواهش میکنم عزیزم زنده و موفق باشید ❤️