2777
2789
عنوان

یه سوال برای زن داداشممه

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 28 پست
انگار اینجا سایت پزشکاس

نه سایت خواهرشوهر و مادرشوهر و شوهره 😉

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین الان زوده دنبال علائم بگرده صبر کنه اگه پریود نسد بی بی چک بزنه

ضمنا درد سینه درد زیر شکم حالت تهوع و .. هم برا پریودی هست هم بارداری

حتی ممکنه کسی باردار باشه و هیچ علائمی هم نداشته باشه

خیلی منتظر بوده برا همین یکمی عجوله 😔❤️ نگفت راجب خواب آلودگی 

حق داره خب 😁 

ولی چاره ای جز انتظار نیست 

حتی اگه حامله هم باشه بازم ماه اول کمردرد های پریودی رو داره 

بهش بگو اصلا بهش فکر نکنه. بیخیال باشه. استرس بهش وارد میشه ممکنه بخاطر همونم که شده بارداری دیرتر صورت بگیره 

ان شاالله حاجت دلش برآورده بشه 🌹

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
هیچی معلوم نیست تا  چندروز از موعد بگذره بی بی چک بزنه بعدش تیتر بتا بده. و چه زن داداش بی سیاس ...

عزیزم خیلی منتظر مونده و منم مثل خواهرش میدونه بلااخره هممون یه نفرو داریم درد و دل کنیم باهاش😍🙃

دقیقا تاکی از بین نمیره تازایمان ؟ منم درد سینه داشتم اولش بعدش رفت  تو پریوی هم بعضی وقتا در ...

نه عزیز دلم تا اوایل بارداری‌ میمونه.

برای شما قبل موعد از بین رفت زمان بارداری تون؟

نه عزیز دلم تا اوایل بارداری‌ میمونه. برای شما قبل موعد از بین رفت زمان بارداری تون؟

اوایل بارداری نمیدونم چیه ادم وقتی باردار میشه درد سینه و شکم درد میگیره بعضیا میره بعضیا تا سه ماه میمونه برا من رفت قبل ازمایش بدم یه هفته درد میکرد اصلا انتظار بارداری نداشتم رفتم پیش ماما ازم تست گرفت باردار بودم قبل موعد دو روزبعدشم رفتن همه علایم هیچی نداشتم هی بهم میگفتن خودتو اماده کن ماه بعد حالت بد میشه 

دوباره ماه بعد میگفتن ماه بعد دیگه افتضاح بالا میاری دوباره و من تا ماه نهم عین اسب میدویدم و دردی نداشتم