2777
2789

اره

پسر ابجیم

دخترای داداشم گرفتن

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالشون چطوره ؟ علائمشون چیه ؟ 

تب بالا

گلو درد گوش درد

پلک ورم کرده

بی حالی

بچه داداشم بردنش یه دکتر دیگه چون دکتر اولی فقط دارو داده این یکی انگار بهتر بوده داروهایی ک داده اثر گذاشته

پسر ابجیمم پاشویه و سوپ یه عالمه هم دارو دادن بهش ولی خب امروز میگف شبا تب میکنه 

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
تب بالا گلو درد گوش درد پلک ورم کرده بی حالی بچه داداشم بردنش یه دکتر دیگه چون دکتر اولی فقط دار ...

خداروشکر که خوب شده و بهترن 

برادر منم گرفته تبش قطع شده دو روز تب کرد ولی سرفه یکم اذیتش میکنه و بی‌حالی .

چقدر طول کشید تا خوب بشن ؟ 

خداروشکر که خوب شده و بهترن  برادر منم گرفته تبش قطع شده دو روز تب کرد ولی سرفه یکم اذیتش میکن ...

هنوز ک خوب نشدن گلم

چون یکیشون چن روزه 

اون یکیم تازه دیروز مریض شده

ولی فکر کنم یک هفته ۱۰روز طول بکشه

هنوز ک خوب نشدن گلم چون یکیشون چن روزه  اون یکیم تازه دیروز مریض شده ولی فکر کنم یک هفته ۱۰ر ...

ای بابا چقدر زیاد .. انشالله زودی خوب بشن 

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم