2777
2789
عنوان

گلدان سفالی

197 بازدید | 6 پست

سلام دوست جونیا دیشب دوتا گلدون سفالی رنگ سفید گرفتم با دوستم حرف میزدم می‌گفت به مرور زرد میشه کسی داشته گلدون سفالی سفید؟

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

سلام وقت خوش دوستان. دوستان می خواستم اطلاع بدهم اگر بدنبال خریدانواع شلف و استند چوبی و پایه موبایل هستند و می خواهید خیلی راحت و آنلاین خرید کنید. برای دیدن نمونه رنگ های صفحه کابینت هم می توانیداینجا  کلیک کنید. سایت چوبکارانبا اقدامی جالب همه ی تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت و یراق آلات آن را در سایت خود گرد هم آورده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ..منم گلدون سفالی سفید گرفتم بعد از یه مدت زرد شده ..نمی دونم باید دور بندازم یا راهکاری داره&nb ...

من اسپرت رنگ گرفتم رنگش کردم خیلی تمیز و براق شد امتحان کن

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه