2777
2789
عنوان

اقدام،تخمک گذاری،علایم،میشه راهنمایی بفرمایید؟🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2826 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینش چقدره من اولین باره میخوام برم واسه تخمک گذاری از کیتم تا حالا استفاده نکردم میشه روششو برام ت ...

مثه همین بی بی چکاس تاحالا نگرفتم ولی فک نکنم بیشتر از ۵_۶ تومن باشه

اگ علائم تخمک گذاریتو میدونی از روزی ک احساس کردی شروع شده کیت بذار دقیقا مثه بی بی چکه روزی ک پررنگ شد تخمک گذاریته

دکترت نگف روز چندم بری سونو؟

مثه همین بی بی چکاس تاحالا نگرفتم ولی فک نکنم بیشتر از ۵_۶ تومن باشه اگ علائم تخمک گذاریتو میدونی ا ...

گفت 14 ولی اون ماه 12 بودم دیروز که برام نوشت همین حس رو داشتم باز ولی خیلی زود بود به نظرم روز 9 بودم

عزیزم تو اقدام پریود بهم میریزه حالا همون روزی ک گفته برو سونو

اقدام نیستم ماه بعد ان شاالله ،اما این سه ماه که بهم ریخته بخاطر اینکه خونریزیم کمتر بشه مفنامیک اسید خوردم (البته خودم حس میکنم علت این بوده)

پس شما 14 رفتید تخمک گذاری بود ،منم پس فردا میرم 

عزیزم من سونو برای بارداری نرفته بودم دلم دردمیکرد ک دکتر برام سونو رحم نوشت ک اونجا متوجه شدم تنبلی دارم و دقیقا یادم نیس روز چندم رفتم