2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به پدرم حرفای بدی میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله واقعا اشتباه کردی! اولا هرجا میری حتی اگه پیاده بیای بیا ولی به خانواده همسرت زنگ نزن! بعدم هیچی درباره خانوادهخودت حرف نزن بهیچ وجه. سوم اینکه دیگه خونشون نرو. اگرم اومدن خونت خییییلی سرد باش و اصلا حرف نزن باهاش که بفهمه کارش بد بوده. کسیم چیزی گفت بگو جریانو و بگو به همسرت که بی احترامی رو خط قرمز میدونی!

مادرشوهر من جرات نداره اسم خانوادمو بیاره، ببخشید جرش میدم! 

شما شرایطو بسنج و سنگین باش تا عذرخواهی کنه!

من همین یه دونه ام!

یعنی هیچی نگفتی؟وای خدا چقدر حرص خوردم من من بودم میگفتم خنگ خودتی بی ادب

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بهش می گفتی اگه بده نخور پولشو بهت می دم خودم برمی دارم مگه ماست کارخونه بابامه که هی ایراد می گیری اون مغازه داره گذاشته واسه فروش می خواستی نخری چاقو که زیر گلوت نذاشت به زور بهت بفروشه الان هم نمی خوای به درک خودم می برم می خورم 

بله واقعا اشتباه کردی! اولا هرجا میری حتی اگه پیاده بیای بیا ولی به خانواده همسرت زنگ نزن! بعدم هیچی ...

عزیزم مادرشوهر من خییییلی پرو تر از این حرفاس عمرا معذرت خواهی کنه 

از بس ک نفهمن نکنه ب توهم فحش دادن

نع عزیزم 

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

من اصلا این حرف رو که جواب ندیم که شخصیت و ادب خودمونو نشون بدیم قبول ندارم این مال زمانی هست که طرف شعور داره بعدا فکر می کنه متوجه اشتباهش میشه ولی جواب آدمهای بی شعوری مثل این مادرشوهر نسبتا محترمو باید داد چون هیچوقت متوجه نمی شن جقدر بی شعورن باید به زور متوجهشون کرد جواب ندی دفعه دیگه پررو تر و وقیح تر می شن شما باید همونجا چنان می کوبیدیش که بفهمه در حدی نیست که به پدرت بی احترامی کنه