2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم ما بهترين دكتر تهران رفتيم نسخه همشون يكيه

من نسخه چنتاشونو ادغام كردم داريم اونارو انجام ميديم توكل بخدا

ويتامين سي ١٠٠٠ جوشان هرروز تا سه ماه

قرص آسپيريژن روزي يكي

فوليك اسيد يكي

ال كارنيتين روزي يكي

ويتامين اي روزي يكي

خيلي مهمه هرروز نيم ساعت پك يخ روي بيضه ها گذاشته بشه خيليا فقط باهمين نتيجه ديدن

گردنخل رو از پيج جنوب تهيه كردم هرروز با عسل يك قاشق ناشتا

شلوار گشاد. لباس زير نخي گشاد

هر دو روز تخليه

اينا مهمن

بعد ٣ ماه آزمايش تكرار بشه

ميتونم بپرسم كجا آزمايش دادن؟ارمغان افتضاحه الكي وقتمو گرفت

يه نكته مهم اينكه ارمغان فقط تلكه پوله

بعد دوبار ivf منفي رفتيم تهران فهميديم اصلا تست dfi ازهمسرم نگرفتن فقط همينجوري ivf كوركورانه كردن

درحاليكه dfi همسر من مشكل شديد داره تهران فهميديم كه هزاربارivf هم كنيم نميشه چون ژن اسپرم مورد داره و البته بااين داروها ممكنه بهتر بشه اگرم نشه از خود بيضه نمونه ميگيرن

عزيزم ما بهترين دكتر تهران رفتيم نسخه همشون يكيه من نسخه چنتاشونو ادغام كردم داريم اونارو انجام ميد ...

شما همسرتون آزو هست ؟؟ 

ما دوبار میکرو کردیم و هردو بار منفی شد ، دوباره باید برم تخمک کشی ، امیدی ندارم با این وضعیت فرقی بکنه ...

ما رفتیم پیش شمسا واریکوسل داشت همسرم عمل کرد ، بعد گفت مستقیم برین ivf , هیچ دارویی نداد ب شوهرم ... فک میکنم اسپرم ضعیفه ک منفی میشه ... از فکرو خیال دارم دیوونه میشم ... 

برای کسی ک آزو هست بازم dfi مینویسن ؟؟ نداده شوهرم تاحالا . مربوط ب ژنتیک هست ؟؟

آره ارمغان میریم . آخه تو مشهد میگن از بقیه جاها معتبرتر و بهتره ...

شما کجا رفتی ؟ الان چ مرحله ای هستی ؟؟