2777
2789
عنوان

انتخاب جهیزیه🤔

307 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من یه مدت دیگه دارم میرم خونه خودم،میخوام مبل و تخت بخرم به نظرتون مبلام راحتی اسپورت باشه یا کلاسیک و اینکه رنگ روشن میخوام چه رنگی برا خونه تازه عروس شیک و باکلاسه؟و اینکه تخت چه مدلی بهتره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخت ساده و سفید

مبل هم من راحتی گرفتم چستر

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کلاسیک بگیر

ولی جوری که بشه ازش استفاده کرد

چون بعضی کلاسیک ها خیلی سفت و غیر منعطف هستن آدم ده دقیقه میشینه کمر درد میشه

خودم رنگ طوسی روشن دوس دارم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

به نظر من نیمه کلاسیک قشنگه از اینا که کاناده هاش شبیه راحتیه تکش یکم کلاسیک تر

کرم خوبه طوسی هم خوبه

فقط زوشنترین و نگیر

من کاناده هام روشنترینه تکیه به درجه تیره تره اصلا معلوم نیستا اما اگه الان بود همه رو رنگ تکیه میگرفتم

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

من سلطنتی گرفتم از اونایی ک الان چند ساله مده دسته متکایی نیس دسته چوبیه و خیلیم پرکار و شلوغ نیستن این سلطنتیا اولا همیشه مده دوما وسایلای خونه روقیمتی نشون میده

سپید بخت فامیلیمه انقد گیر ندین به نام کاربریم😒

کلاسیک نگیر مبلای سلطنتی و پر زرق و برق و طلایی مناسب آپارتمان کوچیک و متوسط نیستن. 

مبل راحتی اسپرت و مدرن الان روی بورس هست

رنگشم تیره نگیر دلگیر میکنه. ولی زیادی روشن مثل شیری و کرم و صورتی نگیر سخته بابت چرک تاب بودن

رنگای ملایم ولی خنثی مثل فیروزه ای روشن ، سبز صدری و مغزپسته ای ، طوسی روشن اینا بگیر که با یه رد دست ساده کثیفی نشون نده هرروز بخوای بشوری

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری