2777
2789
عنوان

موهام مش کردم 🥲فاتحه موهامو خونده

| مشاهده متن کامل بحث + 3085 بازدید | 52 پست

عکس موهاتو بزار

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم عکس بدم ضایع شده می‌فهمن کی ام😑

😐😐از روی مو🤣🤣

توصیف من:                                                                         عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»

ای داد بیداد .چقد بد

خب دکلره ای شده نصف موهات ,راهی نداره دبگه ,باید کل موهاتو دکلره کنی ,بازم یک ارایشگاه خوب برو من سری به رنگ و اینا ندارم

من هفته قبل مش کردم 90 تومنم دادم .عاااالی شده هرکس میبینه مبگه کدوم ارایشگاه رفتی.خخخخخ

عکس بده ببینیم 

با فویل میگفتی برات دربیاره خب 

با کلاه هم موهات کنده میشه هم ممکنه نتیجه دلخواهتو نده مگه اینکه خیلی وارد باشه

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
ای داد بیداد .چقد بد خب دکلره ای شده نصف موهات ,راهی نداره دبگه ,باید کل موهاتو دکلره کنی ,بازم یک ...

کجا مش کردی با ۹۰تومان

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁