2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چیکار کنم؟

357 بازدید | 19 پست

دخترم میگه نمیخوام برم مدرسه. تمرکز و یادگیریش خیلی خوبه، هوش و استعدادشم داره. ولی میگه مدرسه رو دوست ندارم. چرا همش باید بشینیم توکلاس درس گوش کنیم؟ چرا بازی نمیکنیم؟😣

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مشاور مدرسه کمک بگیر 

لابد چیزی هست تو مدرسه ک اذیت میشه و داره اینطوری فرار میکنه ازش

دلتنگ دوقلو های مامان ک فقط چند روز بودن باهام و روی ماه شون همیشه تو خاطرم میمونه
ببرش پیش مشاور .پیش دبستانی نرفته؟ مفهوم کلاس و درس خوندن براش هنوز جا نیفتاده

نه نرفته. دیروز معلمش بهش گفته بود مداد و اشتباه میگیری. کلی گریه کرده بود آخرش زنگ زدن رفتم آوردمش خونه😪

نه نرفته. دیروز معلمش بهش گفته بود مداد و اشتباه میگیری. کلی گریه کرده بود آخرش زنگ زدن رفتم آوردمش ...

حتما ببرش مشاور .ما ۶۹نفر کلاس اول داریم ،بهانه ها مختلف دارن ولی این مورد جدیده

نه نرفته. دیروز معلمش بهش گفته بود مداد و اشتباه میگیری. کلی گریه کرده بود آخرش زنگ زدن رفتم آوردمش ...

دختر منم پیش دبستانی معلمش بهم گفت مداد و اشتبا میگیرع دیشب یکم باهاش تمرین کردم باز با همه انگشتا میگیره زود خسته میشه 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

دختر منم پیش دبستانی معلمش بهم گفت مداد و اشتبا میگیرع دیشب یکم باهاش تمرین کردم باز با همه انگشتا م ...

منم دیشب باهاش کارکردم یاد گرفت. کلی ام باهم حرف زدیم قرار شد امروز بره. اما صبح بلندشد گفت نمیرم. البته بعداز ظهریه. هنوز وقت دارم ببرمش، نمیدونم چیکارکنم؟

منم دیشب باهاش کارکردم یاد گرفت. کلی ام باهم حرف زدیم قرار شد امروز بره. اما صبح بلندشد گفت نمیرم. ا ...

اگه دیدی دوس ندارع بره ولش کن سال دیگ بفرستش

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

ابجی پسرمنم مریضه چندروزیه سرماخوردگی شدید ولی بخاطر هزینش دکترنتونستم ببرم میشه اگه دکترداروی سرماخوردگی برای دخترتون نوشت وخریدین اسمشو همینجابمن بگین قیمتش هم بگین بی زحمت اجرتون بااباعبدالله

ازبچگی آرزوی یه جفت النگو طلا داشتم😀 میشه دعاکنیدیه روز دستم کنم.. هرچندمیدونم نمیشه😀😀به نیتم یع صلوات
ابجی پسرمنم مریضه چندروزیه سرماخوردگی شدید ولی بخاطر هزینش دکترنتونستم ببرم میشه اگه دکترداروی سرماخ ...

آره عزیزم حتما

ولی تاپیک و اشتباه اومدیا؛ این یه تاپیک دیگست😉😄

آره عزیزم حتما ولی تاپیک و اشتباه اومدیا؛ این یه تاپیک دیگست😉😄

ببخشید فکرکردم اون تاپیکه...  ممنونم عزیزم لطف بزرگی میکنی

ازبچگی آرزوی یه جفت النگو طلا داشتم😀 میشه دعاکنیدیه روز دستم کنم.. هرچندمیدونم نمیشه😀😀به نیتم یع صلوات