2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 

اااااااررررهچ

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

تا حدودی اره

ولی جدیدا به این نتیجه رسیدم ادمای بی عرضه که نمیتونن حقشون بگیرین و انتقام بگیرن یا هر چیز دیگه ای میگن سپردمش به کارما و خدا خودش حقم میگیره و این حرفا!

واقعیت این هیچ کس قرار نیست حق مارو بگیره ... اینا همش حرف مفته، اگ میتونی خودت برو حقت بگیر 

هیچ کس دلش واس ما نسوخته پس الکی خودمون با کارما و این چرتو پرتا گول نزنیم 

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

بله هر کی هرکاری کنه باید جواب بده یه روزی حتی اگه چندسال طول بکشه. اما خوش شانس اونیه که انقدر خدا دوسش داشته باشه که بتونه تاوان دادن طرفش رو ببینه و شاهد باشه.

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

میدونم کار بدی کنن بالاخره این دنیا یا اون دنیا تقاصشو پس میدن ولی شنیدم اتفاق بدی برای کسی افتاد نباید گفت تاوان فلان گناهه و فلان کاره چون ممکنه برای هر کسی بیفته منم شده بهم بدی کنن فعلا که اونا رو به پیشرفتن 🤪🤪 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

هفته گذشته دامادمون خواهرمو بد جور کتک زده بود و چند روز بعدش داماد توی خیابون با چند نفر قلدر روبرو میشه و به حدی کتک خورده ازشون که نمیتونه از جاش بلند شه

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
تا حدودی اره ولی جدیدا به این نتیجه رسیدم ادمای بی عرضه که نمیتونن حقشون بگیرین و انتقام بگیرن  ...

بعضی وقتا نمیشه حقتو پس بگیری چون اون طرف از تو خیلی زورش بیشتره 

هفته گذشته دامادمون خواهرمو بد جور کتک زده بود و چند روز بعدش داماد توی خیابون با چند نفر قلدر روبرو ...

پیامی که من بالاتر نوشتم دقیقا شامل حال خواهرتون شد. حقش بود تا ادب بشه یادبگیره ظلم نکنه به زنش. ان شاالله منم شاهد باشم ببینم تاوان دادن اونی رو که این چندسال اشکمو دراورد و هم پشتم هم جلو روم بد گفت 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹