2777
2789
عنوان

بیاید دعوااا بچه هااااا

245 بازدید | 16 پست

بچه ها من تازه قبول شدم دانشگاه (رشته پزشکی)، بعد تو سالن مطالعه بودم،،، ایشون تو سالن مطالعه بوده و ازینا که هر دقیقه هی میگفت من پارسال فلان درسو انقد زدمو و فلان درسو انقد،، بعد بش میگفتی چرا نرفتی دانشگاه پس، میگفت من فقدددد تهران میخوام(درحالی که هیییچی بارش نبود)،،،، بعد این دوست عزیز چند وقت پیش پیام دادم بش گفتم چخبر عزیزم چیکار میکنی چی شد، بعد گفت سلام ازت خوشم نمیاد، منم گفتم بس حسودی و بلاک کردم. بعد اومده اینارو نوشته... بعد میدونید جالب چیههه،،، کل اون سالن از من سوال درسی میپرسیدن و با همشونم دوست بودم،،، یچیزایی گفته که اصن شاخ دروردم، بنظرتون گیکار کننممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووو رمان نوشته این همه اینقد چرتو پرت نوشته که بیشتر از دوتا جملشو حوصلم نکشید بخونم 

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )

متاسفم برا شعور نداشتش

😐

پماد سوختگی خیلی خوبی بهش معرفی کن، بنده خدا با این نوشته های بلند بالایی که من دیدم بدطورم سوخته طفلک اونجاش . بگوش ک و ن ت رو 24 ساعت تو تشت آب یخ بزار شاید کمی سوختگیتو اروم کنه بدبخت. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
متاسفم برا شعور نداشتش 😐  پماد سوختگی خیلی خوبی بهش معرفی کن، بنده خدا با این نوشته های بلند ...

وااای،،، پیامتو خوندممم، رووحم شاد شددد❤❤خیلی قلبم الکی شکسته بود، بخدا من خنده رو ترین و خوش برخورد ترین ادم اونجا بودم، همه هم میدونستن، اصن یلحظه جاخوردمم، چشم چشم حتماا معرفی میکنم بش😂😂😑❤

جوابشو نده 

خودش نشون داد چقدر داره از موفقیت تو حرص میخوره و به شدت تو چت شعور و شخصیت نداشته اش نشون داد.

تو نیاز بهش نداری حتی به بچه های سالنم نیازنداری اونان که ی روزی نیازمندت میشن. پس سکوت کن نزار فک کنه خیلی مهمه. خودتم از حواشی دور کن و به اینده قشنگت برس❤️