2777
2789
عنوان

باد دماغ کی میخوابه بعد عمل

126 بازدید | 15 پست

یک هفته اس عمل کردم هنوز گچ داره و نوک بینیم که بیرونه خیلی گنده اس همش میترسم همینجوری بمونه😭😭😭😭 کوچیک میشه یا همین که هست میمونه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبل عمل خوب بود یکمم اطلاعات کسب میکردی 

باد بینی یکسال میکشه بخابه کلش‌

بعدشم الان بک‌هفتس چی پیدااااس اخه😑زدن کوبیدن از نو ساختن 

باد کبودی خون داخل چشم طبیعیه

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️
قبل عمل خوب بود یکمم اطلاعات کسب میکردی  باد بینی یکسال میکشه بخابه کلش‌ بعدشم الان ...

خیلی پرسیدم از اطرافیان ولی خواهرم که یک ماه پیش عمل کرد از همون اول دماغش کوچولو شد واسه همین ترسیدم 😭

خیلی پرسیدم از اطرافیان ولی خواهرم که یک ماه پیش عمل کرد از همون اول دماغش کوچولو شد واسه همین ترسید ...

بدن با بدن فرق داررررره عزیزدلممم 

اصلا مقایسه نکن 

اون کدوم دکتر رفته  تو کدوم دکتر  ؟

اون تهران رفته اسم دکترش یادم نیست الانم خوابه😂 فقط میدونم مطبش انقلابه...من دکتر عباس نوروزی کرج رفتم نمونه کارای اینو بیشتر خوشم اومده بود

اون تهران رفته اسم دکترش یادم نیست الانم خوابه😂 فقط میدونم مطبش انقلابه...من دکتر عباس نوروزی کرج ر ...

باش میرم میبینم 

۱۸ تومن دادم ولی بعدا فهمیدم دکتره لارجه یکم تخفیف بخوای تا ۱۶ هم برات حساب میکنه

اها 

مبارررررک چرخش بچرخه😜😜😜😂😂