2777
2789
عنوان

حالم بده میشه باحرفاتون بهم کمک کنید 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 27 پست
یه 6 ماه بگذره درست میشه، فقط خودتو سرگرم کن، برو باشگاه، مستندهای علمی ببین، موزیک گوش نکن، کلاً فض ...

6ماه من با آهنگام زندم همونم داغونم

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میشه عزیزم یه زمانی بشه که حتی اسم طرف هم یادت نیاد. صبر داشته باش

دارم نابود میشم شدم یهو میخندم یهو ناراحت باورتون نمیشه به زور میرم مدرسه بعد اون انقدر اعتماد به نفس بهش دادم میگه درس میخونم زندگیم میگذره من اینجوری تباه میشم

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
6ماه من با آهنگام زندم همونم داغونم

تو کنترل احساست رو نداری، اما اختیار اعمالت رو که داری، موزیک گوش نده، برو یه ورزش گروهی انجام بده، بشین یه تخصص یاد بگیر، بعد یه مدت میبنی احساست هم باهات راه میاد.

دارم نابود میشم شدم یهو میخندم یهو ناراحت باورتون نمیشه به زور میرم مدرسه بعد اون انقدر اعتماد به نف ...

زندگیت تباه نمیشه تو دختر قوی هستی. کنکورتو بخون که یه چیز خوب قبول شی و همون ادم بخاطر قوی بودنت بیاد به پاهات بیوفته. نیوفتاد هم مهم نیس .تو ارزشت خیلی بیشتر ازینه که با همچین ادمی باشی که ولت کنه. تو سزاوار یه عشق خالص و وفاداری عزیزم. این ادما فقط رهگذرن.

خدایا گاهی نگاهی...♡
زندگیت تباه نمیشه تو دختر قوی هستی. کنکورتو بخون که یه چیز خوب قبول شی و همون ادم بخاطر قوی بودنت بی ...

🖤🖤🖤🖤