2777
2789
عنوان

جاریم بچموکتک زدعین خیالشم نیس😠

471 بازدید | 16 پست

اعصابم بدجورداغونه اصلابه منم احترام نگذاشت عین خیالش نیس منوپسرم رفتیم خونشون بالابچم نشسته باتوپ بازی میکردیهوعصبی شدبلندشدبچه روازگوشیش محکم گرفت بعدروکمرش زدمن دیدم گریه کردیهش گفتم چرازدیش حالایروزی میرسه توهم بچه دارمیشی منم بچتومیزنم ناراحت شدم واومدم خونمون ولی دارم حرص میخورم چرادعواش نکردم یایچیزی میگفتم 😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه فهمیدم چراخدابهش بچه نمیده بخاطررفتاربدش اخه ی طفل معصوم روچجوری دلش اومددست روش بلندکنه حالااگه فظولی کرده باشه خب ولی بچه نشسته باتوپ بازی میکردسروصدامیکردهمین 

اگه من بودم ک*شو با کو*شو یکی میکردم 

کل بدنشو کبود میکردم موهاشو میکشیدم تا بفهمه باید احترام بزاره 

بعدم من بچه دوستم واس بچه های مردم جون میدم چه برسه بچه خودم اصن به بچه ی حسی دارم خیلی بچه دوستم خیییییلی زیاد 

از دریا آموختم هر کس از حدش گذشت غرقش کنم...✌
روانیع؟ همینجوری یهو پاشد بچتو زد؟؟ باید خون ب پا میکردی اسی 

همیشه خوب بودنمیدونم یهوچش شدداشتیم حرف میزدیم که چراتاالان باردارنشده یهوبلندشدبچه روزدنمیخاستم دعوابشه من همیشه احترام برادرشوهرم میزارم حتی خجالت میشکم بهش یکلامی بگم 

واقعا انقد رو میدید بهشون ک به خودش اجازه بده همچین کاری کنه؟؟؟؟😐😐😐😐 وا

نمیدونم چراازبس ناراحت شدم ازرفتارش زبونم لال شدالان دارم حرص میخورم چراجرش ندادم اعصابموخراب کرد😖

همیشه خوب بودنمیدونم یهوچش شدداشتیم حرف میزدیم که چراتاالان باردارنشده یهوبلندشدبچه روزدنمیخاستم دعو ...

وای وای دارم میترکم 

حداقل چندتا حرف خوب آبدار بارش میکردی 

ولی یکی از دوستان توکامنتا خوب گفتن هر جا رسیدی پیش همه فامیلا دوستان مادر شوهر خواهر شوهر همهههه بگو زنیکه روانیه کنترل اعصاب نداره بچمو زده

اصلا همون موقع باید میرفتی بچه تو میگرفتی ازش یعنی چی خق نداره بزنه  پدر مادرم حق ندارن بچه رو ...

بهش گفتم من مادرش وباباش دلمون نمیادبزنیمش بعدتوچجوری زدیش میگه من خونه پدرم هم بودم اگه کسی فضولی میکردمیزدمش