2777
2789
عنوان

لینک تاپیک طنز بزارید

106 بازدید | 12 پست

راجع خانواده شوهر یا بدترین رفتارها یا خسیس ترین افراد و ازین چیزا 

خاطره و سوتی نمیخوام 

صفحات تاپیک خیلی زیاد باشه لطفا

ممنون

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
منم الان داشتم سرچ میکردم ولی نهایت ۳،۴صفحه آورد

تاپیکهای هارلی کوئین خوبه ولی همشو خوندم

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار زدم خاطرات طنز 

یه تاپیک آورد 

نوشته بود خاطرات شرم آور نی نی سایت

استارترش هارلی کویین بود اگر اشتباه نکنم

600خورده ای صفحه بود همه رو خوندم 

خیلی خوب بود

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
یه بار زدم خاطرات طنز  یه تاپیک آورد  نوشته بود خاطرات شرم آور نی نی سایت استارترش هارل ...

من همشو خوندم خودمم‌چنتا نوشتم‌ هنوز لایک‌میخوره

من همشو خوندم خودمم‌چنتا نوشتم‌ هنوز لایک‌میخوره

🥰♥من خواننده خاموش بودم نزدیک به شش سال 

و بعضی تاپیک ها سرچ میکنم میاد

چقدر فضا خوب بود قبلا

الان که... 🤦🏻

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
🥰♥من خواننده خاموش بودم نزدیک به شش سال  و بعضی تاپیک ها سرچ میکنم میاد چقدر فضا خوب بود قبل ...

بین سال‌های ۸۶ تا ۹۱ و این حدودا افراد خیلی فرهیخته و باکلاس تو نی نی سایت بودن بعدا این سایت به قهقرا رفت 

بین سال‌های ۸۶ تا ۹۱ و این حدودا افراد خیلی فرهیخته و باکلاس تو نی نی سایت بودن بعدا این سایت به قهق ...

اره 

از تاپیک ها معلومه🤦🏻

سلام روزتون خوش

شما تو تاپیک یه کتاب معرفی کردید من دانلود کردم.ادامه اش هم هیچکسان بود

اون هیچکسان هم خوندم ولی بازم نصفه تموم شده که

کتاب کامل نیست یا با نام دیگه ادامه داره؟

سلام روزتون خوش شما تو تاپیک یه کتاب معرفی کردید من دانلود کردم.ادامه اش هم هیچکسان بود اون هیچکسا ...

تحقیق میکنم همینجا خبرتون میکنم