2777
2789
عنوان

بدن داداش کوچکم همش کبوده حرفی هم نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چتدسالشه طفلک از خاهرت بپرس یجوری

۱۰ سال 

اونم میگه ما نمیدونیم بابام و زن بابامم همش سرکارن اصلا نمیدونم چه بلایی سر این بچه میاد حرفی هم نمیزنه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

چرا از خواهرت نمیپرسی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
۱۰ سال اصلاااا یک کلمه هم نمیگه 

پسر منم تودار ۸ سالش اونروز کلی گریه کرد آخر اینقدر حرف زدم با نقاشی حرفش بهم گفت پسرا متفاوت ان باهاش دوست شو ترحم نکن بزار باهات راحت باشه زود بخ حرفش عکس العمل بد نشون نده فکر کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
ازش بپرس خوردی زمین چرا کبود شدی چند سالشه؟

۱۰ سالشه 

لال میشه وقتی میپرسم اصلا جواب قانع کننده نمیده 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
۱۰ سال  اونم میگه ما نمیدونیم بابام و زن بابامم همش سرکارن اصلا نمیدونم چه بلایی سر این ب ...

بهتره هر چه سریعتر ازش حرف بکشید خدایی ناکرده بیرون از خونه کسی اذیتش نکرده باشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ببرش بیرون واسش چیزی بخر و اینا تو اوج خوشحالی نرمش کن اگه چیزی هست بگه، اگه کتک میخوره ک باید بفهمی ...

ممنون عزیزم 

جدا شدن

احتمالا از بابات میترسه  بعید میدونم نامادریه بزنه چون اگه اون زده بود حتما تو دلش نگه نمیداشت ...

اخرین نفری که میتونم بهش شک کنم بابامه 

اخه خیلی پسر رو لوس میکنه بعید میدونممم

طوری زدنش و ترسوندش که جرات نداره بگه.    آدم تحصیل کرده هم دیدم بچه رو تا حد مرگ بزنه به ...

خدانکنه 

تپش قلب گرفتم با پستت 

اخرین نفری که میتونم بهش شک کنم بابامه  اخه خیلی پسر رو لوس میکنه بعید میدونممم

میتونی از همسرت کمک بگیری!!

ولی خودت بهتری بلاخره میتونه حس مادرانه رو از شما بگیره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
پسر منم تودار ۸ سالش اونروز کلی گریه کرد آخر اینقدر حرف زدم با نقاشی حرفش بهم گفت پسرا متفاوت ان باه ...

من خودمم حاملم اصلا این روزا شرایط خوبی ندارم این بچه رو هم که میبینم بدتر هورمونام بهم میریزه