2777
2789
عنوان

دانشجوها کلاستون تشکیل می‌شه؟!

230 بازدید | 13 پست

چون ی سری‌ها می‌گن اصلا دانشگاه کلاساشون تشکیل نمی‌شه و نه دانشجو می‌ره نه استاد 

علم و فرهنگ و آزاد و کلا... کلاستون تشکیل شده؟! 

تعداد رای : 28
نظرسنجی
تشکیل می‌شه
22
78%
تشکیل نمی‌شه
6
21%

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

برای رفیقم تشکیل میشه خودم دانشجو نشدم هنوز 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا هرجا رو می‌خونم همه زدن هیشکی نمی‌ره و تشکیل نمی‌شه🥲

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

علم و هنرم و تشکیل میشه

علم فرهنگ از علم و هنر جداست؟! 

علم فرهنگ از علم و هنر جداست؟! 

نمیدونم

ولی فک کنم منظور شما از علم و فرهنگ همون علم و هنره

فک نمیکنم علم و فرهنگ داشته باشیم

صد سال بعد از مرگ من گر بگشایی قبر من خواهی شنید از قبر من 《دوست دارم قرمزمن》❤️‍🩹🫂🥲
نمیدونم ولی فک کنم منظور شما از علم و فرهنگ همون علم و هنره فک نمیکنم علم و فرهنگ داشته باشیم

درسته ظاهراً یکی هستن 

ممنونم❤️ 

پس اعتراضی درکار نیست؟! 

درسته ظاهراً یکی هستن  ممنونم❤️  پس اعتراضی درکار نیست؟!

ما ک اعتراضی ندیدم تو این دوهفته😂

صد سال بعد از مرگ من گر بگشایی قبر من خواهی شنید از قبر من 《دوست دارم قرمزمن》❤️‍🩹🫂🥲
ما ک اعتراضی ندیدم تو این دوهفته😂

خیلی ممنونم❤️