2777
2789

من ولی دعا کن بمونه برام لکه بینی دارم 

میشه برا تشکیل قلب نینیم یه صلوات بفرستین (االهم صل علی محمد و ال محمد)****۱۴۰۱/۰۷/۲۷ ۷هفته قلب بچم تشکیل شده بود خدایا هزار مرتبه شکرت میشه برای سلامت به دنیا اومدن نینیم دعا کنین ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ غربالگری اولمو رفتم همه چی خوب بود خدایا دل همه منتظرارو شاد کن 

آره تازه با هزار دارو یه دونه ۱۷ داشتم با اجازت ماهی که هیچ دارویی نخوردم وحید همه چی زدم باردارشدن الانم پسرم یکساله نینشه فقط از خدا بخا من حتی ابن سینا خودمو وهمسرمو جواب کرد

یدونه صلوات برام میفرستی؟🙏خدایا اگه میشه اینبار یه بارداری سالمی رونصیبم کن .الهی امین🫂🫂🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالاااااا نینیتو به زودی بغل کنی😭 ازبین رفته بود کیستات یا نه؟

میدونی من دکتر رفتم سه چهار دوره لتروزول و امپول داد بعد گفت بیا برا شستشورحم منم رفتم ورزش بعدش حامله شدم ورزشو امتحان کردی؟

میشه برا تشکیل قلب نینیم یه صلوات بفرستین (االهم صل علی محمد و ال محمد)****۱۴۰۱/۰۷/۲۷ ۷هفته قلب بچم تشکیل شده بود خدایا هزار مرتبه شکرت میشه برای سلامت به دنیا اومدن نینیم دعا کنین ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ غربالگری اولمو رفتم همه چی خوب بود خدایا دل همه منتظرارو شاد کن 
واای خدایا شکرت

مممنونم عشقم  ولی تا میتونی پیاده روی کن وسبک اصلاح تغذیه واقعا معجزس

یدونه صلوات برام میفرستی؟🙏خدایا اگه میشه اینبار یه بارداری سالمی رونصیبم کن .الهی امین🫂🫂🙂
میدونی من دکتر رفتم سه چهار دوره لتروزول و امپول داد بعد گفت بیا برا شستشورحم منم رفتم ورزش بعدش حام ...

من  میخوام تازه ازدواج کنم ولی میترسیم هر دومون فردا قراره برم سونو دعا کنین از بین رفته باشه

من  میخوام تازه ازدواج کنم ولی میترسیم هر دومون فردا قراره برم سونو دعا کنین از بین رفته باشه

انشالله گلم 

برا من پلی کیستیک تخمدانه اخه شست و شوی رحم برا چیه

منم برا بارداری به مشکل خوردم گفت بیا شستشو که بعدشم ای یو ای کنه 

ایو ای چیه میشه توضیح بدی؟

یه روش برا بچه دار شدن