2777
2789
عنوان

پنج ملیون ریختم به آب دقیقا

331 بازدید | 28 پست

ی پیج بود کلی رضایت کلی قبل و بعد و کلی تضمین که باسنو سینه رو حجم میده خلاصه پنج تومن شد و من دادم و گفت ده تا پانزده سانت حجم می‌ده الان رسیده دستم  روش نوشته پودر قهوه موکا حاوی عصاره قارچ گانودرما و پودر شکلات و دوتا روغن آرگان لاکچری کویین 😐😐😐😐😐😐😐😐😐میگه همینه برا حجم فقط با قهوه قاطی کردن که طمعش بد نباشه طرف بتونه بخوره 😐😐😐😐😐وای چیکارش کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مشکل از خودته که این چرت و پرت هارو باور کردی! 

آخه با مالیدنی 10/15سانت حجم از کجا میاد؟ 

من همیشه این تبلیغ هارو میبینم و میگم یعنی واقعا ادمی هست که اینارو باورکنه؟! نگو پس واقعا هستن از قبیل شما!

خداجونم شکرت😍

وای منم دو سال پیش برای دیابت از یه کانال سفارش دادم، برام قهوهٔ موکا، پودر سبوس برنج و سیر سیاه فرستاد به 2800000 تومان.

همین ها را اون موقع داخل دیجی کالا قیمت کردم 1میلیون هم نمی شد. 😡🤕😕

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

وای منم دو سال پیش برای دیابت از یه کانال سفارش دادم، برام قهوهٔ موکا، پودر سبوس برنج و سیر سیاه فرس ...

واااااای🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️الان بنظرتون بخورم اینارو یا نه

واااااای🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️الان بنظرتون بخورم اینارو یا نه

والا ما که خوردیم تموم شد. دیگه کاریش نمی شد کرد. 

شما هم مجبوری استفاده کنی، ضرری نداره و چیز بدی نیست، منتها هم خیلی گرون داده و هم راهکار مشکلت نیست. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

نگو که دکتر بیزه

وای 🤣😂🤣😂🤣😂🤣 خودِ خودشه 👌👌