2777
2789

بازار نداره باید از اشنا یا خونه هایی که دارن بخری😁

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازار نداره باید از اشنا یا خونه هایی که دارن بخری😁

اشنا یا کسی که مشهدی باشه ندارم بتونم ازش بخرم.منظورم بازارچه هفتگی هست اگر جایی رو میشناسین گل زعفرون بیارن بهم معرفی کنید .ممنونم

هنوز اونقدری نیومده ولی تا اون موقع ک شما بیاین حتما اومده الان بیشتر زعفرون تربت و اونطرفا اومده بعدم بزنی دیوار میاره بالا

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    
اشنا یا کسی که مشهدی باشه ندارم بتونم ازش بخرم.منظورم بازارچه هفتگی هست اگر جایی رو میشناسین گل زعفر ...

عزیزم تو بازارا نمیارن تو بعضی محله های مشهد هس باید از دیواری جایی پیدا کنی بری بگیری تو بازار زعفرون پاک شده هس 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
اشنا یا کسی که مشهدی باشه ندارم بتونم ازش بخرم.منظورم بازارچه هفتگی هست اگر جایی رو میشناسین گل زعفر ...

تربت بیشتر دارن و یه بازاری هست گل زعفران میفروشن..خودت باید تمیز کنی.ولی الان کم شده زعفران فکر نکنم دیگه داشته باشن.حالا اگه اومدی تربت از هر کی بپرسی میدونه بازارش کجاست.فقط صبح زود بیا چون بیشتر تا هشت صبح تموم میکنن گل ها رو.ما یه بار رفتیم قبل نه تموم شده بود

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.