2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زیبا،چشمم کف پاش پیشاپیش😁😕

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

من امتحان نکردم ولی توسایت دیدم ی عده جواب گرفتن

ولی باید قانون جذبو خوب بلد باشی و باور قلبی داشته باشی ک میشه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
چقدر زیبا،چشمم کف پاش پیشاپیش😁😕

مثلا چال گونه داشته باشه لبا صورتي غنچه صورت اروپايي بيضي🥺چشما درشت كشيده دماغ كوچولو عين عمليا قد ١٩٠با شخصيت اهل دود دم نباشه موهاشم زيتوني باشه با شخصيتم باشه 🥺همينقدر كافيه حالا بازم يادم اومد اضافه ميكنم😂

من امتحان نکردم ولی توسایت دیدم ی عده جواب گرفتن ولی باید قانون جذبو خوب بلد باشی و باور قلبی داشته ...

من دوست خودم يكسالي بود هي ميگفت از زندگي خسته شدم ميخوام بميرم اين يكماهي خيلي گفت هفت روز پيش خيلي الكي تصادف كرد فوتً شد😔تا اونجايي كه ميدونم هر چيزيو زياد بگي زياد تكرار كني توً فكرش باشي شايد دوسال طول بكشه ولي بدست ميشه اورد 

من دوست خودم يكسالي بود هي ميگفت از زندگي خسته شدم ميخوام بميرم اين يكماهي خيلي گفت هفت روز پيش خيلي ...

یاااخدااا

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
ميشه اميدت به خدا باشه 🥺 بهترين كار اينه بريم روسيه شوهر روسي كنيم😢وقتي عصبي شديم فحش بديم هيچي ن ...

🥺😂 نمیشه

اوووه😂😂😂چه ایده هایی داری

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
مثلا چال گونه داشته باشه لبا صورتي غنچه صورت اروپايي بيضي🥺چشما درشت كشيده دماغ كوچولو عين عمليا قد ...

فک کردم پسری😕

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.