2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید میگفتی

چون قهرباشم غذاخوب درست نمیکنم

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
چییا میریزی توش؟؟  اخه همه چی داره لامصب چطوری سیرنمیشه 😍

همه چی سینه مرغ و خیارشورو کلم قرمز میگه غذا گرم میخوام 🤕اعصابم بهم میریزه، 😂

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐
7 شام میخورید نصف شب گشنتون نمیشه

نه...بعدش میوه اینا...عادت کردیم

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

خونه برادرم هستم به زنداداشم گفتم برام سالاد ماکارانی و نون سیر درست کنه 😋 خیلی خوشمزه درست میکنه 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید