2777
2789

من پسرم اصلا بادمجون دوست نداره به برادرشوهرم گفتم به پسر منم مثل بقیه بچه ها جوجه بده یعنی پسرم چنان لقمه میگرفت بادمجونو همه گفتن مطمئنی این بادمجون دوست نداره 🫠😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از بستگانمون خاستگارم بود بعد این برادر زادش اومدع بود خونه عموم دخترعموم عروس همینا بود 

بچه تو جمع اشتباهی برگشت بهم گفت زن عمو

جمع همه ی جوری نگام میکردن من فقط همونجا یخ شده بودم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وقتی داداشم کوچیک بود خیلی از دستش اعصبانی میشدم میخواستم فحش بدم میگفتم بی تربیییییییت ... 😂 

اونم یاد گرفته بود هر وقت کار بدی میکرد قبل از اینکه طرف چیزی بگه یا کاری کنه برمی‌گشت به طرف میگفت بی تربییییییت بعدم میخندید 

همه هم میگفتن این از کجا یاد گرفته 🥴

🦋✨💙 succes is a journey . Not a destination 💙✨🦋

برادر زادم جلو جمع گفت فلانی(من) موهای پاهاش دراااااز و سیااااهه زشتن 

چرا نمیزنیشون😐😐 

حالا ۶ سالش بوداااا

دیگه تصمیم گرفتم در امر مهم پشم زنی گشادی نکنم

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍

پسرعموم کوچیک بود بغلم نشسته بود بهش هندونه میدادم 

دونه دونه همه رو صدا میکرد میگفت مهسا داره بهم میده

دایی جون مهسا داره بهم میده

زندایی مهسا داره بهم میده

میلاد ببین مهسا داره بهم میده

یابا...بابا...مهسا داره بهم میده...

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

منم پسرم کشک بادمجون دوس نداشت هرررر وقت درست میکردم نمیخورد یا با گریه دو لقمه میخورد بعد رفتیم خونه مادرشوهرم اتفاقا کشک بادمجون داشتن من گفتم مسر من دوس نداره برم براش نیمرو درست کنم یهو پسر مث همین ندیده ها نشست یه دل سیر خورد بعدم گفت من بازم میخوام خیلی خوشمزه است مادر شوهرم گفت عروس بلد نیستی درست کنی میگی دوست نداره☹☹☹☹☹☹

پسرم تو جمع جلوی مادر وپدر همسرم وخواهرش گفت که بابام هر وقت از ماموریت بیاد یه عالمه مامانمو بوس میکنه😂😂😂😂 مردم به خدا از خجالت... 

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.