2777
2789
عنوان

رشته مترجمی زبان خوبه بنظرتون

112 بازدید | 18 پست

معدل کل دیپلمم ۱۷٫۷۵ رشته ریاضی فیزیک میخوام برم دانشگاه پیام نور رشته مترجمی بدون کنکور 

نمرات زبانم سال دهم و یازدهم هیجده و هفتاد و پنج سال سوم ۱۵

بنظرتون قبول میکنن این رشته برم؟ پریروز اینترنتی ثبت نام کردم هنوز هیچ پیامی نیومده یعنی قبول نشدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بخصوص این دانشگاه مال تنبلا و الاف ها و درسنخونهاست

چی نه؟😶 اره ولی خب مجبوریه دیگه شرایط بیرون از شهر رفتنو ندارم شهرمون یدونه پیام نور داره فقط

متاهلم 

من دکترا مهندسی برق خوندم ولی از زمان لیسانس تا همین لحظه، کار ترجمه انجام می دم. همیشه هم دستم کار ...

چه عالی 😍 خداکنه منم قبول کنن اخه فامیلمونم میخواس یه رشته دیگه بره تو پیام نور چون کنکور نداده بود قبول نشد 🥺 امکان داره منم با این نمرات و چون کنکور نرفتم قبول نشم؟

رشته مترجمی زبان عالیه و بازار کارش خوبه روز به روزم داره بهتر میشه 

ولی واقعا باید با جون و دل وقت بزاری براش

چون افراد زیادی رو دیدم که مدرک مترجمی زبان داشتن ولی اصلا زبانشون خوب نبوده در حد یه روزنامه انگلیسی نمیتونستن بخونن و ترجمه کنن 

ولی تو اگه واقعا هدفت باشه از همین دانشگاه هم میتونی به شغل و درآمد برسی

و احتمال زیاد بله قبول می‌شی دیدم افرادی که با این نمرات و حتی بدتر قبول شدن❤️

متوجه منظورش نشدم اصلا 😐😂 چیو گفت نه و جملات بعدیش چه ارتباطی به سوالم داشت؟😂

فامیلشون چون رفتن آزاد ایشون مسخره میکنن میکه مال تنبلاست

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
چه عالی 😍 خداکنه منم قبول کنن اخه فامیلمونم میخواس یه رشته دیگه بره تو پیام نور چون کنکور نداده بود ...

از پیام نور پرسیدی من خواهرم بردم گفتن باید سریال بخری  و انتخاب رشته از طریق کنکور انجام بدی 

باز زنگ بزن بپرس ازشون اسی

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

کار ترجمه عالیه

ولی دانشگاه.....

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

نه بخصوص این دانشگاه مال تنبلا و الاف ها و درسنخونهاست

😑😐😑

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...