یه خانم همینجا گفته بود روزای اول چله حق شناس حاجت گرفته باقیشو نخونده. تازه شبیه معجزه بوده حاجت گرفتنش. اسم پروفایلش این بود:خیلی خوشحال. من بلد نیستم تگ کنم. اگه پیداش کردی کامل بخون زندگیشو. برای ازدواج به بن بست رسیده بوده الان شوهر خیلی خیلی عالی پیدا کرده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس خیلی ها حاجت گرفتن خیلی ها بعد از چله ،خیلی ها دو ماه بعد از چله ،،،همه چی به اذن خدا پیش میره ،،الیس الله بکاف عبده ؟آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست ،؟فقط توکل کن خدا را صدا بزن بدادت می رسه ان شاالله
چند ساله عبادات استیجاری انجام میدم مادر سه فرزند هستم نائب چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس یا هر عبادتی پذیرفته میشه خرج بچه هام از این راه تأمین میشه،،، شماره همراهم ۰۹۹۰۸۷۰۶۰۳۴ خانم مقدم در خدمتم
زیارت عاشورا وقتی خونده میشه مثل نهال می مونه که تو زندگیت رشد می کنه و جوانه می زنه
چند ساله عبادات استیجاری انجام میدم مادر سه فرزند هستم نائب چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس یا هر عبادتی پذیرفته میشه خرج بچه هام از این راه تأمین میشه،،، شماره همراهم ۰۹۹۰۸۷۰۶۰۳۴ خانم مقدم در خدمتم
یه چله زیارت عاشورا ولی یکم شرایط داره و بینهایت حاجت سخت و غیرممکن ازش گرفتن
عزيزم ميگم من حاجتم طوري كه مثلا بگي غير ممكن باشه ميست خواستگار دارم ولي خب مثلا دلم ميخواد خواستگارم قيافه جذاب يا با شخصيت بد اين چله شامل اين چيزا هم ميشه ؟