من دوقلو داشتم یکی شون ۲۴ هفته مرد داخل شکمم دیگه داشتمش تا الان ۳ روز پیش قل مرده خودش اومد دنیا طبیعی زایمانش کردم ولی قل سالم رو سزارین کردم. ۳۱ هفته و ۱ روز بودم. بچم زیر دستگاه از دیروز تا الان هم شروع کردن بهش شیر دادن . می خوره. دکترا گفتن خداروشکر حالش روبه بهبودیه. شما تو اطرافتون داشتید بچه ۳۱ هفته دنیا بیاد چند روز باید دستگاه بمونه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی به شرایط بچه داره بچه خواهر من 1 کیلو 200 بود گفتن یکم وزن بگیره بعد مرخصش میکنیم نزدیک 20 روز تو دستگاه بود . انشالله بجه شماهم به سلامت میاد بغلتون
اره يكي دو مورد داشتيم، بچه يك كيلو بود و فكر كنم يه ماه يا ٤٠ روز تو ان اي س يو موند و الانم ماشا الله همون بچه ي يك كيلو يه سر و گردن از همسن و سالهاي خودش بيشتره، و خيلي هم باهوش
مبارکه عزیزم کیسه آبت پاره شد چندکیلو بود آره منم و خواهرزادم۳۲هفته دنیا اومدیم من۱۵۰۰ اون ۱۳ ...
نه کیسه اب بچه سالم پاره نشد . اصلا کلا قصد نداشت دنیا بود فقط بخاطر قل مرده دهانه رحمم باز شد . دیگه حالت پسرم عرضی بود سزارینم کردن. قل مرده رو طبیعی اوردم ولی جفتش رو سزارین کردم