2777
2789
اره برو  حققوقش چقد گفتن  منک هرچی گشتم همش زیری ۲تومن

شما مدرکشو داری؟ 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوقش نمیدونم  هنوز نپرسیدم . خودم الان تو شرکت کار میکنم اداری ولی دودلم که برم یا نه . کسی از ...

مزایای فک نکنم داشته باشه همش بیگاری ...بعدم حقوق زیر ۲ تومن بپرس به ماهم بگو چجوره شرایطشون 

من بودم میرفتم با شرایط الانم میشه بگی مدرک گرفتی؟آشنا داری برای کار؟

رفتم اموزش پرورش منطقه مون گفتم اگه نیرو کم داشتید بگید مدرکم نا مرتبطه . لیسانس مهندسی کامپیوتر دارم

بسلامتی موفق باشید ‌.مدرک چی میخواد و از کجا باید بپرسم ببینم شهر ماهم مربی میخواد یا نه ؟؟؟میشه راهنماییم کنید لطفاً 

توکل بر خدایت کن ،کفایت میکند حتما🌱💚 التماس دعا دارم دوستان مهربانم 
حقوقش نمیدونم  هنوز نپرسیدم . خودم الان تو شرکت کار میکنم اداری ولی دودلم که برم یا نه . کسی از ...

اگه خودت تو شرکت کار میکنی و درامدت بالای ۴تومنه نرو همونجایی که هستی بهتره

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
شما مدرکشو داری؟ 

من رشتم اموزش زبانه تیچرم منم رفتم داوطلب شدم برا نیروی کمکی ولی زرنگن چون نمیخوان استخدام کنن میخوان سواستفاده کنن حقوق زیر دو تومن حتی پول رفت امدت نمیشه بعدم مدام بی وقفه باید سرکار باشی خودت و نشون بدی تا قبول کنن تازه بازم استخدام نمیکنن کد پرسنلی میدن با حقوق ۳  ۴ تومن 

رفتم اموزش پرورش منطقه مون گفتم اگه نیرو کم داشتید بگید مدرکم نا مرتبطه . لیسانس مهندسی کامپیوتر دار ...

من شنیده بودم باید مدرک داشته باشی مثلا از جهاد دانشگاهی 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
من رشتم اموزش زبانه تیچرم منم رفتم داوطلب شدم برا نیروی کمکی ولی زرنگن چون نمیخوان استخدام کنن میخوا ...

عزیزم اطلاع داری حقوق معلم زبان تو سفیر ساعتی چقدره ؟

پول خیلی ناچیز میدن،  کار زیاد ازت میکشن، فقط در صورتی ب درد میخوره که بیمه ت کنن که سابقه کار برات بشه بتونی استخدام اموزش و پرورش بشی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...