2777
2789
عنوان

چرا دیگه نمیتونم نماز بخونم😢

3732 بازدید | 61 پست

من 24 سالمه خیلی محجبه و با ایمان بودم. نمیدونم چیشد از وقتی پسرم دنیا اومده کم کم به نماز سست شدم اعتقاداتم کم رنگ شده خیلی درونم آشفته اس هی تصمیم میگیرم دوباره شروع کنم قرص و محکم نمازامو بخونم ولی نمیشه نمیدونم چیه تنبلیه چیه ولی این باعث شده تو بقیه کارا هم از خدا دور شم مثلا دعا بخوام کنم یا بسم الله بگم موقع غذا یا خواب یه چیزی درونم میگه چه فایده خب تو که نماز نمیخونی. انگار همین یه رشته رو هم داره پاره میکنه. بعضی اوقات میگم نکنه شیطانه

بچه ها کمکم کنید من نماز میخوندم آرامش داشتم ولی الان ندارم نمیتونمم نماز بخونم  انگار یه چیزی جلومو میگیره

اگه یه مدت نخونی عادت میکنی به نخوندن درست مث برعکسش اگه برات مهمه چن روز بخون دوباره عادت میکنی 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب شخصه روزی یک صفحه قران میخوندم .

بزرگتر شدم 

کلا مسیرم عوض شد 

اعتقادم رو ب اینموارد از دست دادم 

و الان اعتقاداتم کلاااااا جور دیگه شده  و اصلا هم پشیمون نیستم و اتفاقا خوشحالم ک خودم انتخاب کردم .

خانومی مستقل که از ۱۶ سالگی یادگرفتم مسئولیت زندگیم رو خودم به عهده بگیرم .مهم نیست بابات رییس کجاست و همسرت وزیر کجاست ، تو موظفی مستقل باشی زندگی شاید سخت باشه اما من سخت نمیگیرم چون من قوی تر از اونی ام که مشکلات بخان واسم چشم و ابرو بیان😌گذشته سخت من یعنی اونموقع که هم سنهام دور مهمونی و علافی بودن من کار کردم 😎 با توام دختر ... پاشو برا زندگیت هدف تعیین کن ، برنامه ریزی کن ، کار کن ، تلاش کن شاید یجاهاییش شکست بخوری اما ناامید نشو فقط استراحت کن و دوباره پاشووووو

اعتقاداتت سست نشده ها. خستگی و سرشلوغیت نمیذاره. 

اون که میگی نماز نمیخونم چه فایده دقیقا کار شیطانه که از همه چیز بریده بشی. ارتباطت با خدا رو هرجوری شده حفظ کن نماز هم کم کم شروع میکنی به خوندن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

گناه عزیزم،حتما خودت رو محاسبه کن.سرچ کن محاسبه نفس شهدا،بخون.برنامه قوانین دهگانه شهید علمدار رو هم بخون.

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

اینا کار شیطونه

همین بچه رو خدا بهت داده و مثل ی معجزست

دوباره برو سمت نماز که هرچی از برکتش بگم کمه

به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین میری و هیچکی هم نمی‌ فهمه🙂🍃           نه تنها منو تو ما نشدیم بلکه نصف منم از بین رفت !