من 24 سالمه خیلی محجبه و با ایمان بودم. نمیدونم چیشد از وقتی پسرم دنیا اومده کم کم به نماز سست شدم اعتقاداتم کم رنگ شده خیلی درونم آشفته اس هی تصمیم میگیرم دوباره شروع کنم قرص و محکم نمازامو بخونم ولی نمیشه نمیدونم چیه تنبلیه چیه ولی این باعث شده تو بقیه کارا هم از خدا دور شم مثلا دعا بخوام کنم یا بسم الله بگم موقع غذا یا خواب یه چیزی درونم میگه چه فایده خب تو که نماز نمیخونی. انگار همین یه رشته رو هم داره پاره میکنه. بعضی اوقات میگم نکنه شیطانه
بچه ها کمکم کنید من نماز میخوندم آرامش داشتم ولی الان ندارم نمیتونمم نماز بخونم انگار یه چیزی جلومو میگیره
تا اذان وگفتن هرکاری داری رهاکن و شروع کن بعد یه مدت نرمال میشی منم موقع پری حس میکنم از خدا دورمیشم آرامش ندارم واقعا نماز تنها نقطه جدایی از این دنیا و اتصال به اصل هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا من کوچکترین حجابی نداشتم و ندارم واقعیتش ولی نمازمو میخوندم ولی الان ماهاس دیگه نمیتونم بخونم م ...
میدونی چیه این نماز نخوندنه جلو همه چیزمو میگیره حتی صلوات میخوام بفرستم یه چیزی تو مغزم میگه که چی مثلا نماز که واجبه نمیخونی فک کردی خدا نگات میکنه با این کار؟ کلا تو ذهنم انگار دو نفر دارن دعوا میکنن
میدونی منم مثل شما خیلی علاقه داشتم. ولی خیلی دلم شکست هر چه قدر به خدا گفتم نگار حرف من رو نمی شنید
خیلی خواهش کردم باز هیچی .
الان بر روی عادت نمازم رو می خونم اگه نخونم انگار حالم بد میشه ولی دیگه علاقه ندارم
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
میدونی چیه این نماز نخوندنه جلو همه چیزمو میگیره حتی صلوات میخوام بفرستم یه چیزی تو مغزم میگه که چی ...
ن اصلاااا این فکرو نکن من رو ببینی هیچ جوره باورت نمیشه تا حالا ی صفحه قران خونده باشم چون تبپم خیلی به روز و حجابم اصلا نداریم ن مو و همیشه ازاد راحت بودیم ولی من قرانمو و ذکرامو هر روز سالهاس میگم شاید همین منو از خیلی اسیب ها نگهداشته ذکراتو بگو دلت اروم میگیره