2777
2789
عنوان

چرا دیگه نمیتونم نماز بخونم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3738 بازدید | 61 پست

تا اذان وگفتن هرکاری داری رهاکن و شروع کن بعد یه مدت نرمال میشی منم موقع پری حس میکنم از خدا دورمیشم آرامش ندارم واقعا نماز تنها نقطه جدایی از این دنیا و اتصال به اصل هست 

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
حالا من کوچکترین حجابی نداشتم و ندارم واقعیتش ولی نمازمو میخوندم ولی الان ماهاس دیگه نمیتونم بخونم م ...

دل هممون عمیقا پیوند خورده با خدا💙

باز مث قبل بخون

آرامش میگیری

به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین میری و هیچکی هم نمی‌ فهمه🙂🍃           نه تنها منو تو ما نشدیم بلکه نصف منم از بین رفت !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من کوچکترین حجابی نداشتم و ندارم واقعیتش ولی نمازمو میخوندم ولی الان ماهاس دیگه نمیتونم بخونم م ...

میدونی چیه این نماز نخوندنه جلو همه چیزمو میگیره حتی صلوات میخوام بفرستم یه چیزی تو مغزم میگه که چی مثلا نماز که واجبه نمیخونی فک کردی خدا نگات میکنه با این کار؟ کلا تو ذهنم انگار دو نفر دارن دعوا میکنن

شیطانه ک نمیذاره دیگه

این تویی ک باید غلبه کنی بهش و حتمن میتونی. 

اگ از الان خوندی و پسرت دید ک نماز میخونی، اونم نماز خون میشه وگرنه بااینکه خودت نخونی و از پسرت بخای بخونه، چنین چیزی نشدنیه

دل هممون عمیقا پیوند خورده با خدا💙 باز مث قبل بخون آرامش میگیری

دوست دارم ولی انقدر سختی کشیدم انگار دارم با خودم لج میکنم ی هفته میخونم بعد ن البته شاغلم هستم ولی قبلا اینطور نبودم کاش بشه دوباره بخونم 💖😔

من هیج نماز نمیخونم انگاری یه جیزی مانع میشه خیلی دوست دارم نمازبخونم

همون چیز شیطونه قشنگم

به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین میری و هیچکی هم نمی‌ فهمه🙂🍃           نه تنها منو تو ما نشدیم بلکه نصف منم از بین رفت !
اینا کار شیطونه همین بچه رو خدا بهت داده و مثل ی معجزست دوباره برو سمت نماز که هرچی از برکتش بگم ک ...

اون که صد در صد روز ی هزار بار شکرش میکنم به خاطر وجودش کاش مثل قبل شم

میدونی منم مثل شما خیلی علاقه داشتم. ولی خیلی دلم شکست هر چه قدر به خدا گفتم  نگار حرف من رو نمی شنید

خیلی خواهش  کردم باز هیچی .

الان بر روی عادت نمازم رو می خونم اگه نخونم انگار حالم بد میشه ولی دیگه علاقه ندارم

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

دوست دارم ولی انقدر سختی کشیدم انگار دارم با خودم لج میکنم ی هفته میخونم بعد ن البته شاغلم هستم ولی ...

دست خودته عزیزدلم 

پاشو یاعلی بگو بازم شروع کن

هممون سختی کشیدیم 

بالاخره باید امتحان پس بدیم

همین سختیا گناهانمونم پاک میکنه

میدونی چیه این نماز نخوندنه جلو همه چیزمو میگیره حتی صلوات میخوام بفرستم یه چیزی تو مغزم میگه که چی ...

ن اصلاااا این فکرو نکن من رو ببینی هیچ جوره باورت نمیشه تا حالا ی صفحه قران خونده باشم چون تبپم خیلی به روز و حجابم اصلا نداریم ن مو و همیشه ازاد راحت بودیم ولی من قرانمو و ذکرامو هر روز سالهاس میگم شاید همین منو از خیلی اسیب ها نگهداشته ذکراتو بگو دلت اروم میگیره