2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن نکن نکن نکن 

من کردم 

حتما باید زیر نظر یه درمانگر باشی 

سر خود نکن 

نتیجه که داره 

آب مخصوص از کوزه رد شده باید بخوری 

آب چشمه 

تنقیه باید کنی 

به جاش روزه گیاهی یا پروتیین بگیر

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

خب از عوارضش بگم 

اگر بدن ضعیف و کمبود اهن و ویتامین داشته باشی....

این اتفاق برات میوفته 

خیلی سریع لاغر میشی برای همین افتادگی کلیه میگیری، ریزش مو میگیری، دچار ضعف اعصاب ، گودی زیر چشم میشی ، پوکی استخوان هم در کمینه 

از یه طرف کسایی که سوءتغذیه دارن شنیده بودم دندون هاشون رلحت میکشنه و میوفته و درمیاد 

و ....

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
چه چیزا.. بدن ب ماده مغذی نیاز داره ینی چی ففط اب؟!

رژیمش ثابت شدس اگر اطلاعات کافی داشته باشین اینطور نمیگین پیرمردی ک رو به مرگ بوده خودش گفته با این رژیم انگار ۲۰ سال جوون تر شدم موهای سفیدش مشکی شده مشکل بیناییش حل شده و کتابش موجوده 

خب از عوارضش بگم  اگر بدن ضعیف و کمبود اهن و ویتامین داشته باشی.... این اتفاق برات میوفته&nbs ...

رژیمش ثابت شدس اگر اطلاعات کافی داشته باشین اینطور نمیگین پیرمردی ک رو به مرگ بوده خودش گفته با این رژیم انگار ۲۰ سال جوون تر شدم موهای سفیدش مشکی شده مشکل بیناییش حل شده و کتابش موجوده لطفا با این فکرا ک همش بهونس به کسی نگین من کسایی دیدم نه جلو چشمم بودن و همین رژیم رو گرفتن ی تار مو ریزش نگرفتن اتفاقی براشون نیوفتاد