2777
2789
عنوان

ناراحت شدم یجورایی دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به حرف اون باشه پس الان همه ادمایی که ۱۹ سال به بالا هستن و مجردن مونده هستن😕 خیلی عجیبه برام و ...

من همه دخترای اطرافم چه کوچیتر از خودم چه بزرگتر از خودم ازدواج کردن بعضی موقع ها بهم یه تیکه هایی مییندازن ...یکم ناراحت میشم ‌‌ولی خیلی جدی نمیگیرم مگه به حرف اوناست 😉

من همه دخترای اطرافم چه کوچیتر از خودم چه بزرگتر از خودم ازدواج کردن بعضی موقع ها بهم یه تیکه هایی م ...

اینا که دورم از این حرفا میزنن توی سن ۱۵ یا ۱۶ ازدواج کردن و از نظرشون من مونده ام .بعضیا هم چیزی نمیگن ولی خب یه حرفایی میزنن ... منم تا حالا جدی نگرفتم چون واسم مهم نبوده و نیست .فقط به فکر رفتم گفتم نکنه این راست میگه😂

کاملا حرفاتونو تایید میکنم  اصلا اینجا میشه زندگی کرد ...

مردمی هستیم ک دائم سرمون تو زندگی دیگرانه خودمون با هزارتا بدبختی مشیشیم مشاور زندگی دیگران جای اینکه ی کلمه بگیم ب من چه میخواییم ثابت کنیم بیشتر میفهمیم 

میشه واسه مامان شدن منم دعا کنین..🖤🙏