2777
2789
عنوان

ناراحت شدم یجورایی دلم شکست

180 بازدید | 21 پست

من سنم تقریبا ۲۱ هست یعنی چند ماه دیگه. خواهرمم ۲۳ سالشه

ماه قبل تنهایی جایی نشسته بودم چند تا خانم هم اونجا بودن .بعد یکی بحث ازدواج رو پیش کشید .درباره ی یک دختر ۱۹ ساله .من گفتم خب اون نمونده که هنوز کلی فرصت داره ، همون خانم رو به من کرد گفت چرا اون مونده و تو هم مونده ای و خواهرت هم مونده .گفتم من و خواهم مونده نیستیم گفت هستین .حقیقتا ازدواج خیلی هنوز برام مهم نیست .ولی از حرفش هم ناراحت شدم هم دلم شکست هم اینکه به فکر رفتم از اون موقع. چون تا الان حتی یک خواستگار نه برای من نه برای خواهرم رسمی نیومده . بنظر اون ادمایی که واقعا عاقل هستن ما مونده هستیم ؟؟؟؟؟؟؟ یکم زیادی حالم گرفته شده 😕😕 به خانوادم نگفتم حرف اون خانوم رو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون خانم حرف مفت زده عقب افتاده

بنظرم از اونایی بوده که بزرگترین افتخارش تو زندگی این بوده که یه اسکلی گرفتتش

دوستت دارم، چون وقتی خیلی جوون بودم و خام...تو بهم توجه کردی...بدون اینکه تظاهر کنی...تو درهایی به روی تموم چیزایی که دوست دارم رو گشودی! 
بش میگفتی تو از ازدواج چی دراوردی ک من بخام درارم😒😒😒😒بگو مگ بده خونه بابامم‌راحتم

دقیقا 

من همیشه که کسی اسم ازواج میاره ‌. یاد این میوفتم این دوروبرم هر کس ازدواج کرده اونجور کامل خوشبخت نیست .واسه خودم اصلا تاحالا ازدواج و خواستگار مهم نبوده واقعا. ولی از حرف ایشون من خیلی تو فکر رفتم .

بیخیال بابا اون زنه یه زری زد شما چرا جدی گرفتی؟

من خودم زود ازدواج کردم همه میگن چرا اینقد زود تو الان باید جوونی میکردی میرفتی عشقو حال چرا ازدواج کردی؟

معلدم نیست فاز این مردم چیه یکی نیست بگه ب شماجه ک کی کی ازدواح میکنه 

فقط تعحبم از حرفشونه میگن فقط جوونی کردن بود انگار اینجا انتالیاست 

دیگ نمیدونن واسه رفتن تا سره کوچه باید ب همه جواب پس بدی کلی قسمو ایه و شرطو شروط اینجا میشه جوونی کرد؟ اصک میشه زندگی کرد؟

میشه واسه مامان شدن منم دعا کنین..🖤🙏
با این جور آدما حرف نزن.طرف اصلا منطق نداره

واقعا اصلا منطق نداشت . چون من میگفتم ما مونده نیستیم یعنی چی .اون گفت که نه شما مونده هستین با خنده😕😕

منم ادامه ندادم چون داشت عصبیم میکرد