2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

روش من اینه

نخود لوبیا به مقدار مساوی از شب قبل خیس میدم چندبار آبشو عوض میکنم

بعد ی تیکه گوشت و یه مقدار دنبه رو همراه با لوبیا و نخود و ۲تا گوجه پوست گرفته بزرگ،ی پیاز درسته متوسط و یه هویج متوسط رو میذارم رو شعله آب میریزم.زیرشو زیاد میکنم که جوش بیاد.جوش که اومد حتما کف روشو میگیرم بعد زردچوبه و فلفل سیاه میزنم....درشو میبندم و زیرشو متوسط رو به کم میکنم...اواسط پخت ۲ قاشق رب گوجه تفت میدم و دنبه رو از آبگوشت درمیارم توی رب له میکنم و میریزم تک قابلمه....بعد میذارم حسابی جابیفته...من آبگوشتمو نمیذارم کمتر از ۸ ساعت بپزه دیگه

۱ ساعت آخر هم ۱ سیب زمینی متوسط و نمک اضافه میکنم

اینجوری عالی میشه

هرچی هم گوشت آبگوشت زیادتر باشه لذیذتره....راستی حسابی هم بکوبش تا مزه ها بخورد هم برن

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)

گوشت دنبه پیاز یه حبه سیر نخود لوبیا سفید گوجه ادویه زردچوبه فلفل زیره بعد هم آب گرم می‌ریزم چند ساعتی پخت بشه ..بعد یه قاشق رب با سبزی خشک مثل ترخون پیازچه تفت میدم دنبه هم میگویم و اضافه رب میکنم داخل دیزی میریزم ...آخر کار نمک ولیمو عمانی 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
سلام عزیزم روش من اینه نخود لوبیا به مقدار مساوی از شب قبل خیس میدم چندبار آبشو عوض میکنم بعد ی ت ...

ممنونم عزيزدلم

لطف كرديد

دخترم دوست داشتنه تو تكراري ترين كار هر روز منه  
خانمهاااااااي عزيز چرا جواب نميديد؟؟؟؟

عزیزم توی آبگوشت نسبت مواد خیلی مهمه

اگه موادت کم و زیاد شه مزه هم جابجا میشه

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)
گوشت دنبه پیاز یه حبه سیر نخود لوبیا سفید گوجه ادویه زردچوبه فلفل زیره بعد هم آب گرم می‌ریزم چند ساع ...

مرسي عزيزدلم

ممنونم عزيزدلم لطف كرديد

فدای تو

عزیزم توی آبگوشت نسبت مواد خیلی مهمه اگه موادت کم و زیاد شه مزه هم جابجا میشه

واسه 4 نفر ميخوام درست كنم گلم

سلام عزیزم روش من اینه نخود لوبیا به مقدار مساوی از شب قبل خیس میدم چندبار آبشو عوض میکنم بعد ی ت ...

گلم سير و ليموعماني نميزني؟

واسه 4 نفر ميخوام درست كنم گلم

منم واسه ۴نفرو گفتم...۱فنجان نخود و ۱فنجان لوبیا هم کافیه

گلم سير و ليموعماني نميزني؟

عزیزم سیر و لیمو سلیقه ای هست

آبگوشت اصیل و قهوه خونه ای همونه که من گفتم

اگر رایحه ی سیر و لیمو رو میپسندید اضافه کنید