سلام عزیزم
روش من اینه
نخود لوبیا به مقدار مساوی از شب قبل خیس میدم چندبار آبشو عوض میکنم
بعد ی تیکه گوشت و یه مقدار دنبه رو همراه با لوبیا و نخود و ۲تا گوجه پوست گرفته بزرگ،ی پیاز درسته متوسط و یه هویج متوسط رو میذارم رو شعله آب میریزم.زیرشو زیاد میکنم که جوش بیاد.جوش که اومد حتما کف روشو میگیرم بعد زردچوبه و فلفل سیاه میزنم....درشو میبندم و زیرشو متوسط رو به کم میکنم...اواسط پخت ۲ قاشق رب گوجه تفت میدم و دنبه رو از آبگوشت درمیارم توی رب له میکنم و میریزم تک قابلمه....بعد میذارم حسابی جابیفته...من آبگوشتمو نمیذارم کمتر از ۸ ساعت بپزه دیگه
۱ ساعت آخر هم ۱ سیب زمینی متوسط و نمک اضافه میکنم
اینجوری عالی میشه
هرچی هم گوشت آبگوشت زیادتر باشه لذیذتره....راستی حسابی هم بکوبش تا مزه ها بخورد هم برن