2777
2789
عنوان

میترسم ارزوی مادرشدن ب دلم بمونه

2185 بازدید | 134 پست

خیلی خوشحال میشم کسی خبر بارداریشو میده

تو سایت عکس بی بی چک میبینم از ته دل لبخند میزنم

بچه های فامیل ک دنیا میان با کلی هدیه میرم واسه تبریک

هر بچه ای میبینم با کلی ماشالله و لاحول ولا براش ذوق میزنم

ولی هیشکی نمیدونه یه کشو پر لباس سایز صفر دارم

هیشکی نمیدونه نصف یخچالم داروهای ناباروریه

ک این شکم و باس.ن چند ماه بی وقفه از اون همه امپول کبود بوده

من حتی نمیتونم با مادرم دربارش حرف بزنم

فقط شوهرم کنارمه و داره کنارم و پا ب پام اب میشه

گاهی ک میبینم بقیه بی مشکل باردار میشن بعد از کلی تبریک تو خلوت ب حال خودم اشک میریزم

از ترس اینکه این حس اسمش حسادت باشه و خدا باهام قهر کنه خودمو جمع میکنم و خدارو واسه سالم بودن اطرافیانم شکر میکنم

ولی دلم از غصه پره و چشام لبریز

نمیدونم کی قراره منم مادر بشم

میشه دعام کنین؟!

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی سال دیگه تو گردن بچت عمیق بو بکشی و بگی خداروشکر

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

ان شالله که دامنت سبز بشه عزیزم 

ولی بخدا همه زندگی بچه دار شدن نیست

من جای شما نیستم که بتونم درکتون کنم ولی به هزار روش میشه زندگی کرد و لذت برد تلاشت و برای درمان بکن اما غصه نخور زندگی جریان داره

منم سالها درگیرش بودم بعده ده سال بچه دار شدم .تازه فهمیدم مشکلم چی بود و با یه عمل ساده برطرف میشد ولی امان از وضعیت اسفناک پزشکی کشور واقعا داغونن فقط پول رو میشناسن اصلا عمر و سلامتی ما براشون ارزش نداره

عزیزم انشاا...خدابهت نینی سالم میده یه خانم دیدم تو بیمارستان میخواست پرواز کنه از خوشی تمام موهاش سفید شده بود از غصه اما میگفت خدا بعد ۱۲ سال با معجزه بهش نی نی داده منم همونجا چشمام پر اشک شد از خوشحالی برای یه غریبه

امیدتو از دست نده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
منم سالها درگیرش بودم بعده ده سال بچه دار شدم .تازه فهمیدم مشکلم چی بود و با یه عمل ساده برطرف میشد ...

خداروشکر ک مادر شدی عزیزدلم خدا نگهداره خوشی هاتو

ببخید میشه بپرسم مشکلتون چی بود؟

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
الهی با تمام وجودم درکت میکنم پ خوب ک همسرت کنارته من شوهرم هزارتا حرفم میزنه دکترم یبار باهام نیومد ...

عزیزدلم💔

انشالله ک دلت اروم بشه و به حاجتت برسی

ایشالا همین ماه تاپیک بارداری میزنی گلم غصه نخور😢

مرسی قشنگم ممنون انشالله همه منتظرا

چقدر میفهممت 

قبلا پنهان میکردم از بس گفتن چرا نمیرید ومن دروغ گفته بودم که خودم نمیخوام وفلان یک روز زدم به سیم اخر حالا هرکسی میپرسه بچه نمیخواید میگیم چرا ولی نمیشیم بگن برید دکتر میگیم پولشو بدید چشم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.