2777
2789
دقیقا باهات موافقم… روز قبلش تلفنی حرف زدیم همه چی حل شده بود… دوباره دیروز تو چت دعوا راه افتاد… مط ...

هیچ وقت مسائل مهم و دعوا را با چت حل نکن

با تماس تموم میشه میره...حالا خوب یا بد

ولی تو چت طرف هی میاد میخونه و تحلیلش میکنه و متاسفانه ممکنه برداشت بدی بکنه (و بعضا اون چیزی که خودش دلش میخواد را برداشت می کنه) ....

اینی که میگم شامل من و شما هم میشه!!!

وای من و نامزدمم دعوامون سر مزاحمتای فامیلشه… بخدا اگه خودمون دو تا بودیم هیییچ مشکلی بینمون نبود… ا ...

واقعااین مرداادموپیرمیکنن .هیکشون اندازه خرس ولی عقلشون توهمون پنج سالگیشون جامیمونه.تامیخای چیزبگی لج میکنن.

شوهرمنم میگه باشه کتری خودتونمیدی یدونه نوشومیخرم.گفتم داداشت که نیازمالی نداره خوخودش میخره بحث میکنه که توبه داداشم گفتی گدا.منم عصبانی شدم گفتم چندروزدیگه میرم دکترپول داشتی بده نداشتی بروخودفروشی کن برام پول جورکن توکه اینقدپول داری بایدمنم بتونم دردمودرمون کنم.😡😡ازدیشب تاحالاوسط سینم اتیش روشن شده هی میسوزه.هیچوقت برامن پول  نداشته.همیشه باهاش راه اومدمولی دیگه دارم میترکم زورم میرسیداتیشش میزدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی جدی جدی میخوای تا تهش بری ؟ بنظر من که زنگ میزنه بهت ، نگران نباش الان احتمالا اعصابش بهم ریخته ...

نه عقد نکرده بودیم هنوز… مشکلم با فامیلشه… خیلی مزاحمت برامون ایجاد میکنن و نامزد منم عاجزه بهشون رو میده 

واقعااین مرداادموپیرمیکنن .هیکشون اندازه خرس ولی عقلشون توهمون پنج سالگیشون جامیمونه.تامیخای چیزبگی ...

نامزد منم حاضره من و خودشو فدای فامیلش کنه… باز شوهر تو رو داداشش تعصب داره، نامزد من رو دایی و خاله و زن دایی و دایی مامانش و عموی باباش و …… تعصب داره ، رسما نوکری اینا رو میکنه دیگه خسته شدم . میترسم بعد ازدواجم همینجوری باشه

نه عقد نکرده بودیم هنوز… مشکلم با فامیلشه… خیلی مزاحمت برامون ایجاد میکنن و نامزد منم عاجزه بهشون رو ...

اگه عقد نکردی هنوز با عقلت بسنج اگه واقعا به نفعت بود رابطه رو ادامه بده اگه نه دیگه ول کن بیا بیرون ، باز هرچی خودت می‌دونی ، همه جانبه نگاه کن فردا مشکلی برات پیش نیاد

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
هیچ وقت مسائل مهم و دعوا را با چت حل نکن با تماس تموم میشه میره...حالا خوب یا بد ولی تو چت طرف هی ...

اره درست میگی… نامزدم مریضم بود سرما خورده … فکر کنم واقعا اعصاب و حوصله ی منو دیگه نداشت… بعد ادعای عشق میکنه

اگه عقد نکردی هنوز با عقلت بسنج اگه واقعا به نفعت بود رابطه رو ادامه بده اگه نه دیگه ول کن بیا بیرون ...

میگه بعد ازدواج که تو خونه ی خودمون باشیم دیگه فامیلم کاری ندارن ولی من بعید میدونم. این حجم از مزاحمت بعد ازدواج کم نمیشه که زیادم میشه . تازه میوفتن سر رقابت با عروس

نامزد منم حاضره من و خودشو فدای فامیلش کنه… باز شوهر تو رو داداشش تعصب داره، نامزد من رو دایی و خاله ...

تحملش خیلی سخته خیلی خیلی .منکه قشنگ مثل سگ پشیمون ازازدواج.اگه موقعیتش بودحتی یروزم باهاش زندگی نمیکردم

میگه بعد ازدواج که تو خونه ی خودمون باشیم دیگه فامیلم کاری ندارن ولی من بعید میدونم. این حجم از مزاح ...

چی بگم والا ، من خانواده ی همسرم شلوغ پلوغ نیستن خیلیم فامیل ندارن ، واقعا میفهمم چی میگی اصلا تحمل مزاحمت و شلوغی رو ندارم من ، خدارو از این بابت شکر میکنم که خانواده اش اونجوری نیستن

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
تحملش خیلی سخته خیلی خیلی .منکه قشنگ مثل سگ پشیمون ازازدواج.اگه موقعیتش بودحتی یروزم باهاش زندگی نمی ...

اینجوری میگی مطمئن میشم کار درستی کردم که اعتراض کردم. انگار خودشم قصد نداره تغییری ایجاد کنه شاید برای همین دیگه تلاشی نکرد برای حفظ رابطه

چی بگم والا ، من خانواده ی همسرم شلوغ پلوغ نیستن خیلیم فامیل ندارن ، واقعا میفهمم چی میگی اصلا تحمل ...

خیلی نکته ی مهمیه. ما رابطمون خیلی بی نقص و عاشقانه بود اما مزاحمتای فامیلش منو خیلی دل سرد کرد و نامزدمم اصلا تغییری نداد خودشو

خیلی نکته ی مهمیه. ما رابطمون خیلی بی نقص و عاشقانه بود اما مزاحمتای فامیلش منو خیلی دل سرد کرد و نا ...

اره واقعا ، من الان مادرشوهرم با اینکه درکل آدم خوبیه ، چند روز پشت سر هم اگه بیاد خونم واقعا اعصابم بهم میریزه با اینکه در حد یه ساعت اینا میاد ، ولی من مدلم اینجوریه خیلی دوست ندارم نه مزاحم کسی بشم نه کسی مزاحمم بشه ، شمام مثل منی احتمالا

اینجوری میگی مطمئن میشم کار درستی کردم که اعتراض کردم. انگار خودشم قصد نداره تغییری ایجاد کنه شاید ب ...

اگه نامزدت نمیخادتغیرکنه ولش کن.بخداهیچی ارزش سلامتی اعصاب وجوانی رونداره.فکرکن هرروزبخادسریکی ازفامیلاش باهات دعواراه بندازه زندگی برات جهنم میشه.من دوتاپسردارم 

نمیتونم پاپس بکشم وگرنه حتی یروزم نمیذاشتم بیشترازاین زندگیم حروم بشه

اره واقعا ، من الان مادرشوهرم با اینکه درکل آدم خوبیه ، چند روز پشت سر هم اگه بیاد خونم واقعا اعصابم ...

وای مادر شوهر من همش دستور میده به نامزدم که برو واسه داییت فلان کارو کن، برو واسه خالت فلان چیزو بخر…نامزدم قرار بود برام یه شاخه گل بخره از راه دور عکسشو بفرسته، تو ۳ روز فرصت نکرد یه ربع بره این گلو بخره به خاطر فامیلش! میگم یعنی سهم منی که نزدیک ترین ادم به تو هستم یه ربع نیست تو سه روز؟؟؟ میگه اخه فامیل کارم داشتن زشته نه بگم بهشون

اگه نامزدت نمیخادتغیرکنه ولش کن.بخداهیچی ارزش سلامتی اعصاب وجوانی رونداره.فکرکن هرروزبخادسریکی ازفام ...

بخدا نصف موهای سرم سفید شده از دست فامیلش… خودش خیلی پسر خوبیه اما بی نهااااایت برای فامیلش حق قایل میشه و برای من هیچ حقی قایل نیست… عقلم بهم میگه خودمو از این فامیل نجات بدم فقط