2777
2789
یه دفعه از دست من ناراحت بود کلا حرف نمی‌زد ، دو شب و یه روز میشد 😐 شبش باهم قهر کردیم ، فک کن هیچ ...

من خودم گفتم جدا شیم دیشب… همیشه اینجور وقتا میومد اشتی میکرد ولی دیشب دیگه فقط سکوت کرد😓 صبحم پیام نداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مم هزدیشب باشوهرم قهرم.اونم موضوع هزاین قراره که داداشش اساس کشی کردبعدکتریش بااثاث خواهرش رفت اخه ایناباهم تویه ساختمون زندگی میکردن الان هرکدوم خونه جداگونه گرفتن.برادرشوهرم گفته من برم کتری روبیارم شوهرمنم گفته ولش کن خودم برات یکی میخرم.بعداومدخونه به من میگه یدونه ازکتریاتوبده داداشم.گفتم چراقضیه تعریف کرد.واقعاناراحت شدم.بحث خریدکتری برام مهم نیست اینکه خودم الان چندماه میخام برم دکترپوست هی میگه پول ندارم ندادم ولی نوبت خانوادش که میرسه حاتم طایی میشه .

خیلی ناراحتم

من خودم گفتم جدا شیم دیشب… همیشه اینجور وقتا میومد اشتی میکرد ولی دیشب دیگه فقط سکوت کرد😓 صبحم پیام ...

نکن خواهر من ، همش با این تهدیدش نکن ، دیگه اعصابش بهم میریزه ، بعدم قبح اون قضیه میشکنه 

نگران نباش سکوت کرده دوباره بهت پیام میده یا زنگ میزنه البته تا وقتی اعصابش آروم تر بشه بعد

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
مم هزدیشب باشوهرم قهرم.اونم موضوع هزاین قراره که داداشش اساس کشی کردبعدکتریش بااثاث خواهرش رفت اخه ا ...

وای من و نامزدمم دعوامون سر مزاحمتای فامیلشه… بخدا اگه خودمون دو تا بودیم هیییچ مشکلی بینمون نبود… اما فامیلش بی نهایت مزاحمن و نامزدمم خیلی خیلی بهشون رو میده … دیگه دیشب بهش گفتم رابطه قطع بشه، اونم از دیشب هیچی نگفته

منو نامزدم دوریم الان :( 

یک تجربه برای تو که از هم دورین بگم

تا میتونی چتی باهم صحبت نکنید...اگرم صحبت می کنید تا به جای باریک کشید زود تمومش کن....متاسفانه دنیای مجازی و چت پر از سوتفاهمه و خیلی وقت ها با چت نمیشه منظور را رسوند

اولویت اول باید صحبت حضوری باشه، بعد تصویری، بعد صوتی و نهایتا چت!

نکن خواهر من ، همش با این تهدیدش نکن ، دیگه اعصابش بهم میریزه ، بعدم قبح اون قضیه میشکنه  نگرا ...

آخه همیشه تا با جدایی تهدیدش نکنم به خودش نمیاد… اگه زودتر به حرفم گوش میکرد مجبور نبودم اینجوری رفتار کنم 😓 حالا مجبورم پای حرفمم بمونم 

یک تجربه برای تو که از هم دورین بگم تا میتونی چتی باهم صحبت نکنید...اگرم صحبت می کنید تا به جای بار ...

دقیقا باهات موافقم… روز قبلش تلفنی حرف زدیم همه چی حل شده بود… دوباره دیروز تو چت دعوا راه افتاد… مطمئنم اگه تلفنی حرف میزدیم اینجوری نمیشد

آخه همیشه تا با جدایی تهدیدش نکنم به خودش نمیاد… اگه زودتر به حرفم گوش میکرد مجبور نبودم اینجوری رفت ...

ینی جدی جدی میخوای تا تهش بری ؟ بنظر من که زنگ میزنه بهت ، نگران نباش الان احتمالا اعصابش بهم ریخته ، عقدی؟

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕