2777
2789

سلام دوستای قشنگم.به نظرتون طب سنتی برای درمان بیش فعالی بچه ی هفت سال و نیمه مفیده؟برا دخترم تشخیص اضطراب شدید و عدم توجه و تمرکز دادن.درسش ضعیف نیس اما فوق العاده هم نیس.کلاس دومه.خطش خوبه.اضطراب داره و پرخاشگره و خیلی داد میزنه و گریه میکنه.داره نوروفیدبک و مشاوره میره و دکتر دارو برا اضطرابش داده فعلا که هنوز نتونستم با دارو کنار بیام و ندادم بهش

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

سلام، لطفا از بچگیش بگو که چطور بود؟ 3، 4 و 5 سالگی، من تجربه ش رو دارم 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خواهرزادم همه اینا که گفتی بود ولی خواهرم اشتباه کرد دارو داد.البته زیر نظر دکتر.دارو چی داده بهش؟

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.

بخدا که ظلم در حقش میکنی بهش ندی 

من یکی از پسرام بیش فعاله درساشم اصلا خوب نیس مشکل عدم توجه و تمرکز داره پسر دومم مشکل استرس داره و زود خشم میگیره هر دو تا رو بردم دکتر دارو داد هم زندگیم آروم شد هم خود بچه هام به آرامش رسیدن از دارو دادن نترس تو داری بهشون کمک میکنی خدای نکرده وقتی مریض میشن دارو بهشون نمیدیم حالا اینجا روحشون بیماره حتما باید جسمی باشه تا خودمون قانع کنیم به بچه ها مون یا خودمون دارو بخوریم؟؟؟

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
من خواهرزادم همه اینا که گفتی بود ولی خواهرم اشتباه کرد دارو داد.البته زیر نظر دکتر.دارو چی داده بهش ...

اشتباه کرد دارو داد؟مگه دارو بده؟سرترالین و هالوپریدول

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
سلام عزیزم تا میتونی بهش دارو‌نده 

برا همین دنبال درمان گیاهیم.نگران عوارض داروام

بخدا که ظلم در حقش میکنی بهش ندی  من یکی از پسرام بیش فعاله درساشم اصلا خوب نیس مشکل عدم توجه ...

منم قبلا گفتم نمیدم دارو ولی میبینم خودش میگه مامان هیچ حواسم نیست از درس بدم میاد یاد نمیگیرم همش فکرم میرع جای دیگه.الان گفتم دوشنبه به دکترش بگم برا دارو

یه صلوات مهمونم کنید